Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
TOTO je najsexi muž planéty! Po niekoľkých nomináciách sa mu to podarilo!
Zdielať na

TOTO je najsexi muž planéty! Po niekoľkých nomináciách sa mu to podarilo!

Archívna reportáž

Ako každoročne, aj tento rok zverejnil magazín The People rebríček tých najsexi žien a mužov roka. V kategórii mužov získal titul toho celkom naj herec afroamerického pôvodu Michael B. Jordan (33). Už je to tretí rok po sebe, čo drží tento titul muž tmavej pleti. V predchádzajúcich dvoch rokoch to boli anglický herec Idris Elba a americký herec a spevák John Legend. Celkom po prvýkrát sa stal víťazom muž tmavej pleti dnes už legendárny herec Denzel Washington, a to v roku 1996.

Stať sa najsexi mužom planéty je nepochybne príjemný pocit, aj keď je jasné, žeby s prvenstvom kohokoľvek nikdy nesúhlasili úplne všetci. Tohtoročný víťaz Michael B. Jordan reagoval na otázku The People, čo pre neho znamená získanie tohto prestížneho titulu, jednoduchými slovami: "Je to skvelý pocit." Vzápätí s humorom dodal, že ide aj o zadosťučinenie, lebo predtým si z neho uťahovali kamaráti: "Mike, to je jediná vec, ktorá sa ti asi nepodarí, ale je to dobrý klub, ktorého si súčasťou". Tým narážali na skutočnosť, že posledné roky bol vždy len medzi nominovanými. A mýlili sa, Michael tento titul získal, ale iste nie náhodou.

V podobne vtipnom duchu sa niesla aj show Jimmy Kimela, kde magazín oznámil výsledky svojho rozhodnutia. Na scénu prišiel Jordan v netradičnom biohazard obleku, ktorý ho celý zahaľoval. Zmenený mal pritom aj hlas. Kimmel dal možnosť divákom hádať, aké je meno skrývajúceho sa víťaza. Po jeho uhádnutí jedným z divákov sa moderátor s hrdosťou priznal, že Jordana ako víťaza predpovedal už začiatkom roka. Samotný víťaz ale divákom odpovedal, že by nechcel získanie titulu preceňovať, ale je zaň vďačný. „Najviac nadšené sú moja mama, sestry a tety, sú na mňa strašne pyšné. Pokiaľ žila moje babička, starostlivo všetko sledovala a zaznamenávala všetky moje ocenenia,“ opísal Michael nadšenie ženskej časti rodiny.

Takto vtipne vyhlásili Michaela za najsexi muža planéty:

Jordan začal vo veľmi mladom veku pracovať ako model, až neskôr sa dal na herectvo. Jeho vzostup slávy zabezpečovali najmä skvelé výkony v televíznom seriáloch "The Wire" a "Friday Night Lights." Dobré meno si získal ale najmä úlohou boxera Adonisa Creeda vo filme "Rocky" a v jeho pokračovaniach. Vrcholom jeho slávy bola hviezdna úloha Erika Killmongera v mimoriadne úspešnom filme "Čierny panter".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michael B. Jordan (@michaelbjordan)

Herec sa rozhodol byť aj producentom, aby mohol vplývať na zmenu v zákulisí Hollywoodu. Založil vlastnú produkčnú spoločnosť Outlier Society Productions, ktorá bola medzi prvými, čo presadzovala vo filme inklúziu rozmanitých rás a pohlaví. Je tiež veľmi aktívny v hnutí Black Lives Matter. Bol taktiež medzi prvými, čo sa zaregistroval na voľby prezidenta, aby šiel príkladom pre ostatných. "Chcem mať vplyv na celý svet, a to nielen prostredníctvom rolí, ktoré hrám," otvorene s hrdosťou hlása a je tak jasné, že v jeho prípade nejde len o peknú tvár.

Súvisiace články

Najčítanejšie