Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Krásna Miss žiari šťastím! Po príšerných štrnástich potratoch má dvojičky!
Zdielať na

Krásna Miss žiari šťastím! Po príšerných štrnástich potratoch má dvojičky!

Archívna reportáž

Osud sa s jednou z najkrajších žien sveta skutočne nemaznal. Namiesto vytúženého bábätka prišla rana v podobe potratu až štrnásťkrát. Zdá sa, že krásna dcéra speváka Chrisa de Burgha má aj s manželom obrovskú vôľu a motiváciu, keď sa napriek toľkým nezdarom nevzdali. Dnes sa vďaka tomu môžu tešiť nielen z jedného, ale rovno z dvojitého požehnania.

Niekdajšia Miss World, 36-ročná Rosanna Davison pochádzajúca z Írska, sa po dlhom a ťažkom snažení o bábätko konečne dočkala a osud jej trápenie vykompenzoval rovno dvojitou nádielkou šťastia. Ešte pred otehotnením jej lekári dávali iba minimálne šance na donosenie bábätka, kvôli zistenej dysfunkcii imunitného systému. Našťastie to s manželom napriek tomu nevzdali a na jar 2020 oznámili svetu šťastnú správu, že Rosanna nosí pod srdcom jednovaječné dvojčatá chlapcov.

Držiteľka korunky Miss World z roku 2003, krásna rodáčka z írskeho Dublinu, ešte pred rokom priznala fanúšikom na sociálnej sieti Instagram, že má za sebou krušné obdobie snaženia sa o bábätko. To nie je náročné iba fyzicky kvôli nepríjemným vyšetreniam, odberom krvi, či vajíčok a predovšetkým mega dávkam hormónov, ale najmä necháva šrámy na ubolenej duši. Otehtonieť sa Rosanne podarilo až neuveriteľných 14-krát, avšak radosť sa vždy rýchlo zmenila na veľký smútok. "Bolo mi povedané, že pravdepodobne nikdy nebudem môcť donosiť svoje dieťa kvôli dysfunkcii imunitného sytému, ktorú ani náročné liečebné postupy nedokázali napraviť," zverila sa vtedy Rosanna, ktorej sa, žiaľ, embryá v maternici neujali a každé tehotenstvo skončilo potratom. Prvú dcérku Sophiu, narodenú v novembri 2019, tak musela vynosiť náhradná matka z ukrajinského Kyjeva.

Takto sa v roku 2003 tešila Rosanna Davis zo zisku drahocennej korunky Miss World:

Dnes sa však ako zázrakom teší zo zdravých dvojičiek, ktoré priviedla na svet po prirodzenom otehotnení v jednej z dublinských pôrodníc. "Naše krásne a zdravé identické dvojičky, Hugo a Oscar, prišli bezpečne medzi nás na tento svet dnes ráno a naše srdcia sú zaplavené láskou. Odrazu sme sa stali päťčlennou rodinou a všetky naše sny sa splnili," napísala naradostená čerstvá mamička, ktorej príbeh je jeden z mnohých, keď medicínu a nepriaznivé prognózy pokorila nevyspytateľná sila prírody.

Dvojičky priviedla krásna Rosanna cisárskym rezom v jednej z pôrodníc v jej rodnom Dubline. Na Instagrame sa pochválila fotografiou priamo z operačnej sály:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rosanna Davison (@rosanna_davison)

Malá Sophie, zdá sa, priviedla Rosanne a jej manžela Wesleyho na úplne iné myšlienky, liečbu neplodnosti zavesili na klinec a plne sa venovali rodičovstvu. Avšak napokon ich príroda prekvapila už začiatkom jari pozitívnym tehotenským testom. "To, že sa to podarilo prirodzene, a ešte k tomu nám boli dopriate dvojčatá, je absolútne splnený sen," rozplývala sa vtedy dnes už trojnásobná matka. Rosanna zároveň podotkla, že za prirodzeným počatím môže byť práve lockdown, počas ktorého oddychovala a venovala sa príjemným rodinným povinnostiam v pohodlí domova. A zdá sa, že na tom niečo bude, keďže tento rok oznámilo tehotenstvo už nespočetne veľa domácich a zahraničných známych tvárí.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie