Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Monika Beňová šokuje! Obe jej deti oslavujú naraz TENTO deň!
Zdielať na

Monika Beňová šokuje! Obe jej deti oslavujú naraz TENTO deň!

Archívna reportáž

Nestáva sa často, aby sa žena stala matkou po päťdesiatke. Obvykle to totiž v tom veku už ani nie je možné, keďže práve vtedy plus mínus nastáva klimaktérium, teda menopauza, ktorá znamená koniec plodnosti. S najväčšou pravdepodobnosťou aj europoslankyňa Monika Beňová svojmu otehotneniu trošku pomohla, no podarilo sa a dcérka je na svete. Nič nie je podstatnejšie.

Monika Beňová sa stala po druhýkrát mamou vo svojich 52 rokoch. Zrejme skôr už všetci čakali, že sa stane babkou, keďže jej syn Martin má už 32 rokov a pokojne aj desať rokov už mohol byť otcom. No on si zatiaľ dáva načas, či lepšie povedané, stále zrejme čaká na tú pravú. Jeho mama po smrti Martinovho otca a po rozvode s Fedorom Flašíkom svojho partnera "až navždy" už našla. 

Advokát Ľubomír Klčo sa stal otcom dcérky Leušky, ktorú priviedla Monika na svet cisárskym rezom v nedeľu 1. novembra. Dievčatko pritom ešte malo byť v brušku - do plného termínu ostával takmer mesiac. 

Monika Beňová potiahla tehotenstvo do 36. týždňa:

​Aj preto Monika a spolu s ňou milióny žien po celom svete oslavujú 17. november. No nie ako pripomienku Nežnej revolúcie v Československu. "Včera bol Deň predčasne narodených detí, čo u nás doma malo hneď dvoch oslávencov, lebo syn a aj dcérka sú predčasniatka, aj keď každý inak, lebo Maťo sa narodil v 25tt a Leuška v 36tt. A oboch ich milujem rovnako najviac a nikdy sa nebudem hanbiť o tom písať a rozprávať, lebo láska k deťom je pre mňa tá najväčšia zo všetkých možných lások," napísala Monika dojímavé a pravdivé slová.

Pekný deň, priatelia. Včera toho bolo viac akosi. Pripomenuli sme si 17.november z 1989 roku, ľudia vyšli demonštrovať...

Uverejnil používateľ Monika Beňová Streda 18. novembra 2020

Je známe, že jej syn o svoj život bojoval dlho v inkubátore pod dohľadom lekárov a Beňová si tak nemohla vychutnať tie najkrejšie prvé dni a týždne s novorodeniatkom. No vážil len kilo a meral necelých 30 centimetrov, nejedna bábika tak bola väčšia, ako maličký chlapček. Žiadne zdravotné hrozby spojené s predčasným pôrodom sa však u neho, naštastie, nepotvdili, a dnes je to už kus poriadneho muža. "Inak, majú úplne rovnaký tvar hlavy a aj sa rovnako usmievajú, len Lea má ešte po babke Zlatke jamky v líčkach," porovnáva europoslankyňa svoje detičky aj so svojou mamou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Ako si nemohla užiť malého Maťka, tak si teraz vychutnáva každú sekundu s Leou. "Ja ju proste milujem a neviem sa na ňu vynadívať a dostatočne ju vystískať a vypusinkovať. Keď na mne takto zaspí, úplne celá je na zjedenie. Nemám vôbec chuť písať o čomkoľvek inom," napísala úprimne a rozhodne pre to musia mať všetci pochopenie.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie