Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Experimentuje s polročným dieťaťom?! Speváčka ukázala svetu skutočne veľmi zvláštnu praktiku!
Zdielať na

Experimentuje s polročným dieťaťom?! Speváčka ukázala svetu skutočne veľmi zvláštnu praktiku!

Archívna reportáž

Keď sa miliardárovi a vizionárovi Elonovi Muskovi narodilo nedávno siedme dieťa s treťou ženou, kanadskou speváčkou Grimes, mnohých šokovali netradičným menom. Zdá sa však, že meno chlapčeka nebude jediná vrtocha jeho excentrických rodičov.

Speváčka Grimes, zdá sa, plánuje viesť malého X Æ A-Xii k extravagantnému životnému štýlu a hudbe, ako tomu holdujú obaja jeho slávni rodičia. Na sociálnej sieti zverejnila video z kúpania malého synčeka a bublinky a kačičky azda ani nikto nečakal. Pre magazín Grammy.com však priznala, že byť matkou na plný úväzok je ťažké. Vraj keby nebolo pestúnok, ktoré jej pomáhajú, nemohla by ani spávať.

​Speváčka Grimes, ktorá si najnovšie nechá hovoriť iba jednoducho C, zverejnila na profile sociálnej siete video z kúpania 6-mesačného X, ako ho skrátene rodičia nazývajú. Tak, ako je to pre ňu typické, kúpanie nieslo sa v nadpozemskej atmosfére, plnej blikajúcich svetielok s doprovodom mystickej klavírnej hudby. "Trochu klasiky v pozadí a hneď si ide svoje," komentovala video, na ktorom sa chlapček teší z blikotajúcich svetielok vo vode, no nejedného rodiča ten pohľad iste zaskočil. Mystická hudba, tma a divoké blikanie azda nemusia byť pre mozog a psychiku bábätka ideálne, no malý X sa nezdal byť znepokojený. Otec Elon Musk na videu nie je prítomný, no môže to byť aj z dôvodu izolácie, do ktorej sa pobral po tom, ako mu vyšiel pozitívny test na koronavírus. Sám však nedávno tweetol, že sa cíti dobre a choroba u neho prebieha bezpríznakovo.

Takto si užíval malý X kúpanie so svojou mamičkou, excentrickou umelkyňou, s ktorou sa isto v živote nudiť nebude:

Grimes však napriek materským povinnostiam nezaháľa a pracuje aj na svojej kariére. "Ak by som nemala pestúnky, tak by som mu venovala 24 hodín denne. Byť matkou v domácnosti na plný úväzok, bez pomoci, či ešte aj ako slobodná mamička, je výrazne náročnejšie. Je to extrémna spánková deprivácia," posťažovala sa v rozhovore pre spomínaný magazín speváčka Grimes, vlastným menom Claire Elise Boucher.  "Je to tá najťažšia práca a pritom nie je ani platená. Spoločnosť to podceňuje a berie to ako dovolenku," horekuje ďalej. Mama polročného chlapčeka zároveň pridala do príbehu aj fotografie, na ktorých vidieť jej vlasové kreácie v modrastých odtieňoch a dlhokánske špicaté umelé nechty. Zdá sa, že napriek prvým skúsenostiam s materstvom predsa len nebude typická mama, aspoň nie podľa výzoru.

Grimes je netradičná mama, avšak k výchove pristupuje zodpovedne a úlohu matky považuje za jednu z najnáročnejších:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ☘︎??????࿎ (@grimes)

V rozhovore tiež priznala, že aj ona v minulosti podceňovala matky v domácnosti a nemala pre nich pochopenie. "Hovorila som si, že ja taká nebudem, nezostanem doma s deckom. Bože, aká som bola hlúpa. Bola som úplne pomýlená, nechápem, prečo niekto nenapravil to moje hlúpe myslenie. Byť doma s dieťaťom je náročné, možno to bude jednoduchšie keď vyrastie," sype si popol na hlavu kanadská umelkyňa. Avšak je viac ako pravdepodobné, že jej 24-hodinová šichta pri bábätku nehrozí, napokon, otex malého X je oficiálne tretí najbohatší muž planéty. Ako sama priznala, využíva pomoc pestúnok a popri starostlivosti o dieťa  nedávno vydala ďalšiu pieseň s názvom AI Lullaby zo svojho albumu Miss Antrophocene, ktorý vyšiel vo februári 2020, iba krátko pred príchodom malého X na svet.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie