Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ivana Gáborík konečne ukázala dcérku! Podoba je úplne JASNÁ!
Zdielať na

Ivana Gáborík konečne ukázala dcérku! Podoba je úplne JASNÁ!

Archívna reportáž

Malá Bella Gáborík oslavuje pol roka na tomto svete. Z maličkého bábätka je už veľká slečna, ktorá robí svojim rodičom ohromnú radosť. Už od začiatku bolo jasné, že robia všetko pre jej čo najsprávnejší vývin a neustále v tom pokračujú. Mnohých fanúšikov ale mrzelo, že dcérku neukazujú. Teraz spravila Ivana malú výnimku.

Podobne ako Sanel Vrbovský, aj Bella Gáborík je svojimi rodičmi chránená pred očami zvedavcov na sociálnych sieťach. Okrem jedinej výnimky, keď jej otec, skvelý hokejista Marián Gáborík, zverejnil fotku z fotenia krátko po pôrode, ostáva tvár dievčatka nezverejnená. Pričom niet pochýb, že pri jej rodičoch to musí byť rozkošné dieťa.

Ivana a Marián Gáboríkovci sú spolu už od roku 2011, no lásku spečatili manželským sľubom až o šesť rokov neskôr. A o ďalšie tri roky korunovali svoju lásku aj bábätkom. Jedna z najkrajších žien v našom šoubiznise má len 34 rokov, takže na rozširovanie rodinky majú ešte dosť času. 

V máji pribudla do rodinky malá Bella:

​V tejto chvíli Gáboríkovcov nepochybne naplno zamestnáva ich malá Bella, ktorá vie byť podľa príspevkov jej mamy aj poriadna výmyselníčka. Rodičia sa jej ale naplno venujú, jej hviezdny ocinko pri nej naplno rozvíja svoj muzikálny potenciál, keď jej pravidelne vyspevuje s gitarou v rukách. No mama nijako nezaostáva a dokáže sa s dcérkou zabaviť aj pri jedení. "Veselo nám je," napísala Ivana k fotke, kde dcérku práve kŕmi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Malá Bella usadená vo svojej stoličke má zjavne dobrú náladu, keď jej mieri lyžička do úst. Okrem milého pohľadu na šťastnú mamu s dcérou ale zaujala aj Bellina tvárička. Hoci ju vidno len z profilu, všimli si to viacerí. "Vyzerá, že je celý tatino," napísala jedna z komentujúcich a pozbierané srdiečka dávajú najavo súhlas. Skutočne sa zdá, že zatiaľ sa mamine črty neprejavili, no našťastie, aj Marián je fešák, v tomto páre je to preto azda jedno, na koho sa dievčatko bude viac podobať. 

Súvisiace články

Najčítanejšie