Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Krásna herečka nič netají! Ukázala desivú procedúru, ktorú pre krásu podstúpila!
Zdielať na

Krásna herečka nič netají! Ukázala desivú procedúru, ktorú pre krásu podstúpila!

Archívna reportáž

Kult mladosti vládne svetu a internet je plný všakovakých produktov, ktoré "zaručene" prinesú efekt omladenia a krásy. Či ženy alebo muži, každý sa snaží udržať si mladistvý vzhľad. No kým niektorým dala do vienka príroda dobré gény, iní jej musia dopomôcť prísnym režimom, drahými krémami, a sú aj takí, čo s vidinou instantného okrášľenia veria, že schudnú či im zhustnú vlasy pojedaním "zázračných" cukríkov.

Herečka Eva Mendes (46) sa v rámci starostlivosti o svoju tvár nechala nahovoriť na vskutku netradičný spôsobiť omladenia. Do brady si nechala napichať sedem ihiel, ktoré by mali jej krk natiahnuť a zbaviť ju ochabnutých kontúr krku a tváre. Na sociálnej sieti zdieľala hrozivo vyzerajúcu fotku svojej brady, ktorá zachytáva, ako terapia v skutočnosti vyzerá a fanúšikovia si v komentároch servítku pred ústa nekládli.

Eva Mendes je jednou z tých hollywoodskych hviezd, ktoré sa môžu popýšiť prirodzene krásnou tvárou a ženskou postavu. Nie je známe, že by do dnešných dní podľahla vábeniu vychytených kliník plastickej chirurgie, kde si mnohé jej kolegyne nechali upraviť nosy, pery, či zväčšiť prsia. Latino kráska je naopak na svoj kubánsky pôvod pyšná a vždy rada podporí biznis žien s latinsko-americkými koreňmi. Nie je tomu inak ani pri jej nedávnej skrášľovacej kúre takzvanými mononiťami prostredníctvom ihiel. Tie si nechala 46-ročná mama dvoch detí zaviesť jednu vedľa druhej na spodnú stranu čeľuste svojou kamarátkou a zároveň odborníčkou na estetickú medicínu z Kolumbie. Fotkou z procedúry sa pochválila na Instagrame a mnohých pohľad na ňu zabolel.

Eva Mendes je na svoje krivky a latino-americké korene pyšná. Preferuje neinvazívne zákroky a starne s gráciou. Presvedčte sa o tom sami vo videu dole:

"Konečne Mariana Vergara otvorila vlastnú kliniku. Toto SPA v krásnom prostredí je úžasné," rozplýva sa v popise fotky Eva. Salón je situovaný v krásnej vile s bazénom na luxusnej adrese v Beverly Hills a tak nečudo, že sa rozhodla ho navštevovať na pravidelnej báze. "Toto je domov, kde môžete relaxovať a byť mučený tou najlepšou z najlepších. Práve si dávam terapiu mononiťami. Dám vám vedieť ako to dopadlo," píše ďalej k fotke. "Prosím daj nám vedieť či to funguje. Bolelo to? Ako často treba kúru podstúpiť?" vypytovala sa zvedavá fanúšička, ktorú evidentne Eva inšpirovala.

Eva Mendes sa hrozivo vyzerajúcim záberom zo zákroku pochválila na Instagrame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Mendes (@evamendes)

Kým mnohí kládli podobné zvedavé otázky a zbierali v komentároch odvahu na podobný zákrok, našli sa aj takí, ktorí Eve prílišnú snahu omladnúť v komentároch vyčítali. "Vyzerá to nebezpečne, dúfam, že to nebude mať žiadne vedľajšie účinky. Myslím si, že to nepotrebuješ, ale čo ja o tom viem. Zamýšľam sa nad tým, ako budú tieto úpravy vyzerať o 100 rokov. Ako dlho tieto umelé materiály pomôžu udržať mladosť a dlhovekosť a udržať nás pokope," napísal istý mladík s obavou o Evino zdravie.

​Pravdou však je, že táto procedúra sa radí medzi neinvazívne a Eva sa môže ako jedna z mála hollywodskych herečiek popýšiť tým, že pred blížiacou sa päťdesiatkou nemá na sebe jediný zásah plastického chirurga. Možno aj vďaka svojej prirodzenej kráse zbalila hollywoodskeho fešáka Ryana Gosslinga. O šesť rokov mladší herec pred ňou pokľakol, a v roku 2011 si ju vzal za ženu. Dnes sa Eva Mendes označuje už len za bývalú herečku a pred kariérou dala prednosť rodine a výchove ich dvoch spoločných detí.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie