Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Nezvládla to! Monika Beňová priznala, že všetko je inak, ako plánovala!
Zdielať na

Nezvládla to! Monika Beňová priznala, že všetko je inak, ako plánovala!

Archívna reportáž

Dlhoročná politička a europoslankyňa Monika Beňová je živým dôkazom, že ak človek o niečom skutočne sníva, sú možné aj zázraky. Ako 52-ročná sa stala po druhýkrát mamou. K 32-ročnému synovi Martinovi pribudla už pomaly mesačná Lea. No hoci Beňová nebola prvorodička, v skutočnosti akoby ňou bola.

Na to, aby sa mohla Monika Beňová cítiť ako prvorodička, sú hneď dva zásadné dôvody. Tým prvým je fakt, že jej syn sa narodil výrazne predčasne, a tak prvé týždne, až mesiace materstva neprebiehali vôbe štandardne. Martin Beňo si svoj život vybojoval v inkubátore pod dohľadom lekárov. Druhý dôvodom je, že sa narodil pred 32 rokmi. A to je už ozaj dosť dávno na to, aby aj akékoľvek skúsenosti boli zabudnuté.

Nečudo, že europoslankyňa zažívala každý deň tehotenstva, akoby to bolo po prvýkrát. A rovnako sa vôbec niet čo čudovať, že s ešte väčším nadšením prežíva každú minútu so svojou vysnívanou princeznou. Takáto absolútna a bezpodmienečná láska má ale obvykle jeden následok - všetky predsavzatia idú hore komínom

Malá Lea sa narodila 1. novembra:

​Hovorí sa, že úplne najlepšie vedia ľudia vychovávať cudzie deti. A rozhodne to platí. Názorov a teórií, tobôž bezdetných ľudí, sú mraky. No potom príde vlastný potomok a zrazu sa všetko rozpadne ako domček z karát. Treba dodať, že našťastie. "Jasné, že ju nikdy nebudem uspavať na rukách... A podobné predsavzatia, napríklad že nikdy nebude spať s nami v posteli a podobne, som proste vzdala. Prečo? Lebo milujem svoje deti," priznala úprimne Monika Beňová, ktorej sa všetky plány, ako to bude zaručene u nich doma s bábom fungovať, veľmi rýchlo rozplynuli.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Absolútna materinská láska jednoducho zväčša spôsobí, že mama nemá srdce nechať dieťatko plakať kdesi opustené v izbičke. A dobre spraví, ako sa zhodlo už mnoho odborníkov, ktorí jednoznačne odmietajú teórie o vyplakaní. Ak si bábo pýta mamu, ktorá je pre neho jediná istota a prístav lásky, nič lepšie sa spraviť nedá, ako ho vypočuť. A už to definitívne vie aj europoslankyňa. Podľa reakcií v komentároch s ňou drvivá väčšina mamičiek súhlasí a priznávajú, že na tom boli presne tak isto. Napokon, je to v živote len "okamih", kým deti vyrastú, tak prečo sa im v úvode ich života absolútne neodovzdať. Stonásobne sa to láskou vráti.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie