Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Belohorcová reaguje na kritiku: Som príklad obyčajnej ženy!
Zdielať na

Belohorcová reaguje na kritiku: Som príklad obyčajnej ženy!

Archívna reportáž

Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová ostáva v našich končinách populárna aj napriek tomu, že už 12 rokov žije mimo Česka aj Slovenska. V auguste sa presťahovala z Miami do španielskeho letoviska Marbella, no neustále je v kontakte aj so svojou domovinou. Aj vďaka svojej veľmi vysokej aktivite na sociálnej sieti má vyše stotisíc fanúšikov a tak si dokáže zarábať aj ako influencerka.

Zuzana Belohorcová propagovala cez svoj instagramový profil už mnoho produktov, no jedným aktuálne celkom pobavila. Ak totiž je niečo, čo skutočne Zuzane nebolo dopriate, sú to husté vlasy. Napriek tomu sa podujala propagovať prostriedky na korunu krásy, ktorú sama nemá.

Mnohí komentujúci si nekládli servítku pred ústa a Zuzanu skutočne zvozili za to, že sa do takejto propagácie pustila. Považujú to vyslovene za kontraproduktívne, keď sa niekto s veľmi jemnými a riedkymi vlasmi snaží svet presvedčiť o účinnosti vitamínov podporujúcimi rast vlasov.

Od augusta žije Zuzana s rodinou v španielskej Marbelle:

"Vo vašom podaní to vyznie skôr ako paródia," znel jeden z komentárov. "Nepoznám nikoho, kto má menej vlasov ako ona. Ja si zdravé a silné vlasy predstavujem inak. Počas roka, čo už to vraj užíva, nie je vidieť žiadna zmena. A jej dcéra to, holt, zdedila po nej," napísala ďalšia komentujúca skutočne necitlivo. No Zuzana si stojí za svojím a má pre kritikov jasný odkaz: "Viem, že nie som zrovna ideálny model na propagáciu produktov na vlasy, ale som zas na druhej strane reálny a živý príklad, že aj obyčajné ženy, ktoré zrovna nedostali do vienka konskú hrivu, alebo nemajú práve zahustené a predĺžené vlasy, sa možu tešiť, keď sa im zlepší kvalita tých ich prirodzených".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova)

Na Zuzaniných slovách rozhodne niečo je, veď načo by užívali vitamíny ženy, ktoré majú prirodzene krásne a husté vlasy, ako napríklad Andrea Verešová, ktorú mnohí uvádzali ako ideálny prípad na podobné reklamy. "Mala som krátky zostrih. Odvtedy prešiel nejaký čas, vlasy mi podrástli a z krátkovlasej blondíny je tu ženská so šmrncovným mikádom," presviedča Zuzana fanúšikov, že zmena u nej nastala, hoci nie je jasné, či by sa to nestalo aj tak. Fanúšikovia jej úprimnosť ocenili, nepribudol žiadny negatívny komentár a tak sa Zuzane podarilo vyargumentovať, prečo aj ona so svojimi vlasmi môže propagovať prostriedky pre krásnu hrivu.

Súvisiace články

Najčítanejšie