Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Prehliadka plaviek? Ivana Gáborík ohuruje každý deň dovolenky iným modelom!
Zdielať na

Prehliadka plaviek? Ivana Gáborík ohuruje každý deň dovolenky iným modelom!

Archívna reportáž

Uplynulý týždeň sa pridala Ivana Gáborík k svojmu manželovi dovolenkujúcemu s kamarátmi na jachte v Chorvátsku. Prišla si užívať Jadran aj s trojmesačnou dcérkou Bellou. Denne robí fanúšikom radosť kopou fotiek, no najviac udrela do očí jedna vec.

Ivana Gáborík rozhodne nemusí obracať každé euro. Marián si za roky v NHL zarobil milióny, ktoré si teraz zaslúžene obaja užívajú, napríklad aj doma v Trenčíne, kde si postavili skutočne mega luxusnú vilu.

No dostatok financií vidno aj na úplných drobnostiach, ako napríklad na oblečení. Gáboríkovci sú vždy evidentne kvalitne a značkovo oblečení. Platí to aj o plavkách.

Marián a Ivana na tohtoročný máj nikdy nezabudnú:

​Ivana ich musí mať skutočne neúrekom. Len za ostatných pár dní ich totiž stihla ukázať sedem. Väčšina z nich v rovnakých tónoch - hnedá a béžová jednoznačne prevládajú. No doma nenechala ani obľúbené bikiny s leopardím vzorom. A pre zmenu má aj biele plavky s výraznými kvetmi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Mornings like these...??

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns),

Pod každou fotkou s Ivanou v plavkách pribúdajú nielen obdivné komentáre, kde mnohé ženy píšu, že je až neuveriteľné, že Ivana pred tromi mesiacmi rodila. Ďalšou tradičnou várkou komentárov sú otázky na to, kde plavky kúpila. Ivana totiž holduje skutočne originálnym kúskom, no pravdou je, že na dokonalom tele tanečnice vyzerá fantasticky čokoľvek.

Súvisiace články

Najčítanejšie