Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Verešovej tip na dovolenku! Kto dá za TOTO miesto viac ako ročný plat..?
Zdielať na

Verešovej tip na dovolenku! Kto dá za TOTO miesto viac ako ročný plat..?

Archívna reportáž

Keď sa povie "dokonalá figúra", na Slovensku aj v Česku mnohým napadne rovnaké meno - Andrea Verešová. Táto do posledného nechtu dokonalá krásavica to o sebe vie, napokon, jej telo ju živí. Pri pohľade na jej profil na sociálnej sieti sa skutočne nikto nemôže sťažovať, že by videl málo. A to nielen z jej tela, ale aj z rôznych turistických destinácií.

Andrea Verešová sa narodila pod šťastnou hviezdou. Nielen dokonalo vyzerá, ale má aj milujúceho manžela, dve krásne deti a majetkové zázemie, o akom väčšina ľudí môže len snívať. Nečudo, že si môže dopriať aj tie najluxusnejšie dovolenky bez nutnosti bežať po týždni domov do práce. Od januára sa spolu s manželom a deťmi zdržiavali poriadne dlho v Dubaji. Nasledovala opäť dlhá dovolenka v ešte exotickejšej a drahšej destinácii - na Seychellách. Netrvalo dlho a odleteli opäť.

Aktuálne sa vybrala stráviť horúce dni spolu s manželom na jeden z najkrajších ostrovov na svete, Santorini. Traduje sa legenda, že tento ostrov je zbytkom bájnej Atlantídy, ktorú kedysi dávno zničila živelná pohroma a potopila sa. To sa zhoduje aj s históriou Santorini, ktoré zničila mohutná erupcia sopky na ostrove. Odvtedy sa tam veľmi dlhú dobu neodvážil nikto žiť, ale to už dávno neplatí. Posledné desaťročia je to doslova turistický raj pre obdivovateľov jeho krásy z celého sveta.

Andrea si skutočne žije svoj sen:

​Aj Andrea je nadšená z typickej architektúry - biele domčeky s modrými okenicami. Najmä pre zamilované či po romantike túžiace páry je to iste skvelý tip na dovolenku, kde môžu vidieť najkrajšie západy Slnka na svete, ale pre rodiny s deťmi tam nie je práve najvhodnejší terén. "Strmé schody, či už hore alebo dolu, ktoré navyše kĺžu. Ustrážiť na nich deti je podľa mňa nadľudský výkon. Ale ak plánujete romantiku v dvojici, môžem Santorini iba odporučiť," zhodnotila Verešová. Andrea nie je na Santorini po prvýkrát a vie, kde sú pre ňu najkrajšie časti ostrova, a preto aj teraz volila to najromantickejšie miesto, strmo sa týčiace na skalách nad morom.

"Neleteli sme so žiadnou cestovkou, kúpili sme si letenky priamo na Santorini, je možné ale letieť i na Krétu a potom ísť trajektom. Ubytovanie sme si našli na bookingu a, úprimne, sme ani nedúfali, že to bude taká bomba. Všetky hotely a apartmány vyzerajú dosť podobne a fotky vyzerajú dosť univerzálne, takže nemáte šancu rozlúštiť, ako práve ten váš bude vyzerať. Nám to našťastie klaplo bezchybne," zverila sa a dokonca pridala aj odporúčanie na konkrétne apartmány. "Cenovo sú drahšie, ale majú vlastný bazén a absolútne súkromie, čo je úžasné," s nadšením opísala ich romantické ubytovanie na čarokrásnom ostrove. Akurát, že dovolenku v ňou odporúčaných apartmánoch si priemerne zarábajúci človek môže dovoliť len ťažko. Jediná noc stojí viac, ako mesačný plat, zhruba 1300 eur. Nie je jasné, či je Verešová ešte stále na Santorini, alebo už len pridáva fotky, no za dvojtýždňovú dovolenku by v danom hoteli zaplatili vyše 18 tisíc eur, aj to len raňajkami. Nuž, skutočne sa narodila pod šťastnou hviezdou.

Súvisiace články

Najčítanejšie