Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Veľký plán princa Charlesa na zmierenie! A Harry mu UŠIEL!
Zdielať na

Veľký plán princa Charlesa na zmierenie! A Harry mu UŠIEL!

Archívna reportáž

Medzi princom Charlesom a jeho synom Harrym panuje stále veľké napätie. Nedokázali sa vraj počas krátkej návštevy princa v Británii ani zísť a otvorene si prehovoriť medzi štyrmi očami niekde v súkromí, aj keď to vraj mal následník trónu v pláne. Nestihol sa však vrátiť dostatočnom predstihu z návštevy Škótska, a tak Harry stihol odletieť domov do Kalifornie. Obidvaja mali zrejme zo spoločného stretnutia veľké obavy. Vojvoda zo Sussexu si pravdepodobne uvedomuje, aké maslo na hlave má po svojich kontroverzných televíznych spovediach. Budúci kráľ sa zas obáva, že Harry všetko, čo mu dôverne povie v rozhovore, vyzradí svetu.

Zaujímavú informáciu o pláne princa Charlesa pozvať syna Harryho na súkromnú večeru počas jeho krátkej návštevy Londýna prezradil serveru Daily Mail zdroj z blízkosti následníka trónu. V tom, že k ich spoločnému stretnutiu napokon vôbec neprišlo, má vraj opäť prsty, chtiac-nechtiac, Harryho manželka, Meghan.

Princ prišiel odhaliť spoločne s bratom princom Williamom sochu na počesť nedožitých šesťdesiatin ich matky,  princeznej Diany. "Bolo mi povedané, že sa Charles - ktorý v dobe ceremónie cestoval po Škótsku - chystal vrátiť do Londýna a prediskutovať s Harrym všetko, čo sa v posledných mesiacoch zbehlo, najmä po ich interview s Oprah Winfrey,"vysvetľoval zdroj. Zrejme na to nebol dostatočný priestor, keď prišiel rebelujúci člen kráľovskej rodiny v apríli do Británie kvôli pohrebu princa Philipa, jeho starého otca. Ktovie, či však predsa len k stretnutiu tajne nedošlo, čo zdroj celkom vylúčiť nemôže, ale nemyslí si to. Budúci kráľ bol vraj zjavne nervózny z predstavy, ako by mohol nevďačný syn prípadne prekrútiť jeho slová a dobre mienené rady.  

Princ Charles počas pandémie sám bojoval s koronavírusom, našťastie sa z neho dostal bez vážnejších následkov: 

​Vojvoda zo Sussexu je iste pod silným vplyvom manželky Meghan. O jej údajnej nekalej agende vraj tušil niečo už pred svadbou brata aj princ Wiliam. Aj preto údajne od unáhleného rozhodnutia oženiť sa s touto americkou herečkou Harryho odrádzal. Ten však Meghan totálne dôveroval, a tak kráľovskej rodine neostalo nič iné, ako jeho želaniu vyhovieť. Zabezpečili im honosnú svadbu, darom získali od kráľovnej titul vojvodov zo Sussexu, k tomu aj sídlo Frogmore Cottage. Nič zo toho ale evidentne nestačilo. Meghan s Harrym sa rozhodli z Británie odísť a zaujať skúšajú verejnosť v jej rodnej Amerike. 

Princ Charles má momentálne veľmi nabitý kalendár, kvôli pandémii a veku svojej matky, kráľovnej Alžbety II. prevzal mnohé kráľovské povinnosti na svoje plecia, no zjavne si pozornosť užíva:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Clarence House (@clarencehouse)

Naštrbené vzťahy s bratom, otcom a inými členmi kráľovskej rodiny už Harry zrejme nikdy nenapraví, keďže stratil ich dôveru. Pokiaľ dokázal pod vplyvom Meghan verejne v televízii vyrozprávať dôverné informácie o ich súkromných problémoch, veriť mu viac nikto nemôže. Navonok ale môžu aspoň predstierať, že mu odpustili, no zatiaľ to ani tak nevyzerá. Ktovie, či v duši Harry neprehodnocuje, či mal zájsť v televíznej spovedi až tak ďaleko. Tesne pred príchodom do Británie kvôli odhaleniu maminej sochy v rámci tradičného udeľovania "The Diana Awards" sa prostredníctvom videa prihovoril k oceneným za ich prínos v rôznych oblastiach. "Naša mama verila, že mladí ľudia majú moc zmeniť svet," povedal okrem iného. "Meg a ja veríme, že svet stojí na prahu zmeny, skutočnej zmeny pre dobro všetkých," neopomenul spomenúť svoju ctižiadostivú manželku. Škoda len, že čoraz viac vytesňuje svoju kráľovskú rodinu, no možno je to práve zámer.

Súvisiace články

Najčítanejšie