Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Obáva sa tretej vlny, no očkovanie odmieta! Matušovci v tom majú "jasno"!
Zdielať na

Obáva sa tretej vlny, no očkovanie odmieta! Matušovci v tom majú "jasno"!

Zdroj: Instagram/BM

Už je to pomaly rok a pol, čo celý svet ochromil neviditeľný nepriateľ. Kým spočiatku takmer všetci ľudia v strachu z neznámeho počúvali nariadenia bez reptania, neskôr sa všetko zmenilo. Nie je azda téma, ktorá by viac rozdeľovala, ako práve pandémia, opatrenia a aktuálne najmä téma očkovania. Extrémne názory sú aj medzi známymi osobnosťami, jedným z "rebelujúcich" je aj český muzikálový spevák Bohuš Matuš.

Letné prázdninové dni si spevák Bohuš Matuš (47) takmer vôbec neužíva, čo sa týka dovolenkovania. Je rád, že môže po uvoľnení vládnych opatrení kvôli covidu konečne pracovať. Je jedným z účastníkov projektu 5 draků v trucku, ale čakajú ho vystúpenia aj v iných programoch. Občas má ale našťastie aj voľné chvíle, kedy sa môže venovať aj svojej mladej manželke Lucie a sedemmesačnej dcérke Natálke.

Prednedávnom dvomi týždňami musela Lucie podstúpiť náročnú operáciu brušnej dutiny, ale pomaly sa z nej už doma zotavuje. Matuš je rád, že všetko dopadlo dobre a Luciu, keď môže, obskakuje, aby sa čo najmenej namáhala. Občas si doprajú spolu aj nejaké malé rozptýlenie. "Teraz sme s Lucinkou aspoň zašli do kina. Ja som fakt veľmi vďačný jej rodičom, že nám Natálku občas postrážia. idem naozaj z projektu do projektu, voľného času mám hrozne málo," vysvetľoval portálu Život v Česku muzikálový spevák. "Chceme ísť do kina a musíme ísť na testy. Všade proste chodíme len na základe testov. Očkovaní s manželkou nie sme a zatiaľ nebudeme," zveril sa s komplikáciami, ktoré musia riešiť, keď si chcú s manželkou užiť trochu kultúry.

Hoci nie je práve "otcom na plný úväzok", zo svojej novozaloženej rodinky sa veľmi teší:

No úprimne priznáva, že zatiaľ nemieni využiť jednoduchšiu cestu. Vakcínam proti covidu veľmi nedôveruje, tvrdí. "Očkovaní s manželkou nie sme a zatiaľ ani nebudeme. Možno časom názor prehodnotím, ale zatiaľ očkovanie nechceme," zdôraznil Matuš svoj a Luciin postoj. Už pred časom sa vyjadril, že sympatizuje skôr s Danom Landom, ktorý je známy odporca opatrení aj "covid-skeptik". "Ja, samozrejme, tú celosvetovú rošádu sledujem. Ale osobne to vidím ako veľkú hru. Rozhodne neviním vlády z tých opatrení, to si vymyslel nejaký chytrák niekde úplne inde a teraz nás s tým otravujú po celom svete," prezradil, ako to vníma. Nepochybne už ale musí byť aj jemu jasné, že to len tak neskončí a napriek jeho odporu voči vakcinácii ju bude musieť skôr či neskôr podstúpiť, ak bude chcieť pracovať.

Podobné nastavenie ako Bohuš, má aj jeho kolega:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bohuš Matuš (@bohus_matus_official)

Ako hlava rodiny sa musí starať o zabezpečenie manželky aj dcérky. Chod domácnosti je finančne náročný a keďže niekoľko mesiacov nemohol pracovať, finančné zásoby sa rýchlo míňali. "Snažím sa cez leto stihnúť čo najviac projektov, pretože potom to podľa mňa zas nepôjde. Takže po celej republike robíme koncerty v rámci projektu 5 draků z trucku, kde som rád, že som sa stretol s producentom Petrem Tomečkem. Čaká ma tiež úloha v muzikáli Láska nebeská a hlavná postava v Plese upírov. Od októbra by som mal zas vystupovať v divadle Broadway, ale proste sa fakt nahnevám, ak to zas zavrú," opísal spevák svoju situáciu. Možno sa na jeseň situácia opäť zhorší, a možno bude musieť svoje nastavenie prehodnotiť. To si ale zatiaľ Matuš, ani jeho manželka Lucka rozhodne neprajú.

Súvisiace články

Najčítanejšie