Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Patrí medzi smoliarov! Herečka potvrdila covid napriek plnému očkovaniu!
Zdielať na

Patrí medzi smoliarov! Herečka potvrdila covid napriek plnému očkovaniu!

Archívne video

Celý svet aktuálne žije už pár mesiacov očkovaním proti covidu-19, ktoré má byť nádejou na "slobodu", teda ukončenie drancovania životov, osudov aj majetkov. Vo Francúzsku je zaočkovaných obomi dávkami niečo vyše 35 percent populácie, teda zhruba o tri percentá viac, ako u nás. Jednou z tých, čo už dostali obe dávky je aj 36-ročná francúzska herečka, ktorú objavil už aj Hollywood, Lea Seydoux.

Azda drvivá väčšina z tých, ktorí už absolvovali očkovanie proti covidu v oboch dávkach, má pocit, že je voči tejto pliage chránený. Ako sa ale ukazuje v poslednej dobe, keď po svete koluje nový delta variant, rozhodne s tým netreba počítať. Podobne sa prepočítala aj francúzska herečka Lea Seydoux, ktorá sa práve chystala zažiariť na festivale v Cannes, píše denník Le Figaro.

Lea Seydoux, ktorá je známa najmä z bondovky Spectre, ale aj z filmov Sestra, Život Adele či Grandhotel Budapešť, patrí medzi tých smoliarov, na ktorých sa covid nalepil napriek plnému zaočkovaniu, aj deklarovanej nízkej pravdepodobnosti nákazy. 

Takto to herečke seklo po boku Bonda v podaní Daniela Craiga v roku 2015:

Našťastie, prebieha úplne bezpríznakovo, no herečka sa musela izolovať vo svojom domove v Paríži. Plány ale boli úplne iné - Seydoux bola pozvaná ako hosť na filmový festival do Cannes, kde postupne uvedú hneď štyri jej filmy. Isté v tomto momente je, že minimálne premiéru prvého z nich, The French Dispatch režiséra Wesa Andersona, nestihne. Ďalšie plánované premiéry filmov s Leou sú Deception, France a The Story of My Wife.

Hovorkyňa v súčasnosti veľmi vychytenej herečky uviedla, že Lea Seydoux príde, len ak jej to lekári dovolia. Neupresnila však, aký čas už uplynul od pozitívneho testu, čo je zrejme zásadná informácia - bolo by zvláštne, ak by pred uplynutím minimálne 14-dňovej karantény herečke dovolili prísť medzi ľudí. Neupresnili ani dôvod, prečo si test robila, keď nemá príznaky, je plne zaočkovaná a v rámci pohybu po Francúzsku test nepotrebuje. Zrejme práve pre návštevu festivalu sa zachovala zodpovedne a výsledok testu dokázal, že je stále namieste byť ostražitý a testovať sa aj v prípade plného zaočkovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie