Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jakub Prachař šokoval dôvodom, prečo prijal úlohu vo filme Matky! Posadnutý TOUTO herečkou?!
Zdielať na

Jakub Prachař šokoval dôvodom, prečo prijal úlohu vo filme Matky! Posadnutý TOUTO herečkou?!

Archívna reportáž

Český herec, hudobník, zabávač aj porotca veľkolepej šou Česko Slovensko má talent, 37-ročný Jakub Prachař, má za sebou jedno z najneobvyklejších, no aj mimoriadne príjemných nakrúcaní. Film Matky je už aj v kinách a návštevnosť tejto komédie s celkom jednoznačným názvom je mimoriadne slušná.

Jakub Prachař rozhodne neľutuje, že prijal úlohu v komédii Matky pod režisérskou taktovkou Vojtěcha Moravce v čase, keď väčšina hercov podobné šťastie nemala. Pre opatrenia nakrútili film extra rýchlo, za neuveriteľné tri týždne, rovnako intenzívne boli aj vzťahy medzi mladými hlavnými protagonistami. No že sa Prachař prizná pre Ahaonline.cz ku skutočne zvláštnej motivácii, prečo na rolu kývol, to prekvapilo asi každého.

Film o štyroch kamarátkach, ktoré sú, alebo budú matkami, rozpráva štyri príbehy, pričom v každom istým spôsobom figurujú, pochopiteľne, aj muži. Jakub si zahral manžela Hany Vágnerovej, zmyselnej ryšavky.

Film Matky rozhodne stojí za pozretie nielen pre Jakubove dôvody:

​A práve táto kráska vraj bola hlavným dôvodom, prečo sa Prachař na nakrúcanie mimoriadne tešil. "Najmä preto, že som vedel, že to nakrúca Vojto Moravec a že so mnou bude hrať Hanka Vagnerová a ja tak konečne uvidím jej prsia. A tiež, že sa s ňou budem bozkávať," prezradil svoje pohnútky Jakub. Pochopiteľne, je to veľký vtipkár a presne tak možno brať aj jeho odpoveď. Hanka podobné nadšenie nezdieľala. "On je dobrý človek a myslí to dobre, ale úprimne - ja by som takého partnera v skutočnosti asi zabila," ohodnotila Prachařa Vágnerová.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jakub Prachar (@jakub_prachar)

Ten si scény s ňou veľmi pochvaľoval, no nezabudol ešte zavtipkovať na tému opatrení a vzťahu Hanky k jeho osobe. "My sme žiadne reštrikcie nemali, len Hanka vyžadovala, aby som sa s ňou bozkával cez rúško, čo našťastie Vojta Moravec zastavil," zažartoval si Prachař. Uznal, že komédia ale nie je tak celkom určená pre mužského diváka. "Takže takto - my, muži, chodíme na filmy, ktoré sa volajú James Bond, Hviezdne vojny a podobe. Na film Matky pôjdu chlapi len preto, že budú chcieť vyhovieť svojej novej priateľke, alebo budú žehliť nejaký  problém. Alebo sú mentálne postihnutý, alebo homosexuáli," kĺzal sa so svojím humoro opäť raz po hrane. Návštevnosť a hodnotenie filmu divákmi je ale priaznivá, tak zrejme aj tí "prinútení" muži sa napokon zabavili.

Súvisiace články

Najčítanejšie