Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
To ako vyzerá?! Belohorcová sa ukázala po plastike a ľudia jej neveria!
Zdielať na

To ako vyzerá?! Belohorcová sa ukázala po plastike a ľudia jej neveria!

Archívna reportáž

Niekdajšia moderátorka, dnes influencerka a najmä mama a manželka, 45-ročná Zuzana Belohorcová, patrila svojho času medzi najsledovanejšie celebrity v rámci Česka aj Slovenska. Vďaka moderovaniu šteklivej relácie sa nepochybne aj sama stala súčasťou snov mnohých mužov, čo svojimi dráždivými fotkami v kalendári pred takmer 20 rokmi len znásobila. No čas nedokázala zastaviť ani ona.

Zuzana Belohorcová sa už pred dvanástimi rokmi rozhodla pred kariérou uprednostiť rodinu. Vydala sa za českého podnikateľa Vlastu Hájeka, stala sa mamou dcérky Salmy a neskôr pribudol aj chlapček Nevio. Rodinka žila ostatných vyše 10 rokov na Floride v USA, minulý rok to ale zmenil. Koncom augusta sa presťahovali do mestečka Malaga na juhu Španielska, no nadšenie netrvalo dlho. A tak napokon zakotvili len predvedávnom na Tenerife, jednom z Kanárskych ostrovov.

Zuzana začala na sebe tvrdo pracovať, pravidelne zverejňuje fotky či videjká z poriadne drsných tréningov s osobným trénerom a treba uznať, že má postavu, o akej môže snívať nejedna dvadsiatnička. No telo je jedna vec, tvár druhá.

Pozrite sa, čo označila Zuzana za "darček na nezaplatenie":

​Zuzana má prirodzene veľmi vysoké čelo a riedke vlasy, s tým ale veľa narobiť nevie. No s padnutými viečkami, ktoré pôsobili dojmom, že má neustále opuchnuté oči, sa čosi spraviť dalo. Čoraz viac žien podstupuje korekciu viečok a s výsledkom sú obvykle spokojné. Pod nôž ľahla koncom júna v Prahe aj Zuzana. "Zákrok trval cca 25 minút a pre mňa úplne minimálne bolestivý. Som veľmi rada, že sa to krásne hojí a už čoskoro sa budem môct tešiť na výsledok," napísala Belohorcová k fotke s výsledkom o zhruba o deväť dní neskôr.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova)

Výsledok je skutočne šokujúci, nebyť tenučkej jazvy, vôbec by nebolo vidno, že viečka prednedávom rezali. A to sa práve nepozdávala viacerým komentujúcim. "Kde máte modriny? Ja som vyzerala hrozne," pozastavila sa jedna zo žien. "Som po operácii viečok a pri všetkej úcte, nie je možné vyzerať takto po týždni, keď po týždni vyberajú stehy, prelepujú náplaste a je to ešte veľmi červené a živé," ohodnotila výsledok neveriacky ďalšia. No s časom Zuzana čarovať nedokáže a tak je jasné, že jednoducho skutočne mal jednak doktor veľmi šikovné ruky, ale na druhej strane aj Belohorcovej organizmus zareagoval výborne. "Verte mi, po týždni a nič nie je vidno. Tiež mi chceli prelepiť oči náplasťami ešte na týždeň, ale som veľmi opatrná a dávam si pozor, tak to zvládnem aj bez," vysvetlila, prečo neabsolvovala ďalšie prelepenie. Ostáva už len počkať si nejaký čas na definitívny výsledok, no už teraz je jasné, že zákrok sa skutočne vydaril. 

Zuzana pridala video aj priamo zo zákroku:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie