Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Sajfa sa zhodnotil: Nikdy som sa necítil byť krajší! Sebavedomie mu nechýba!
Zdielať na

Sajfa sa zhodnotil: Nikdy som sa necítil byť krajší! Sebavedomie mu nechýba!

Archívna reportáž

Mateja Cifru, alias Sajfu, pozná celé Slovensko. Drzý chlapec, ktorý jedného dňa prikvitol do súkromného rádia, mal obrovské šťastie. Posadili ho vedľa Adely Banášovej a vzniklo duo, aké naša krajina ešte nezažila. Obaja už dávno prekročili hranice rádia a hoci Adela tróni pomyselnému rebríčku moderátorských hviezd, darí sa aj Sajfovi. A to nielen profesne, ale zrejme ešte o niečo viac v súkromí. Aktuálne sa rozhodol stručne zhodnotiť, ako to momentálne cíti.

Matej "Sajfa" Cifra má v týchto dňoch dobrý dôvod na to, aby sa zamýšľal nad svojou existenciou. Presne 10. júla oslavuje každý rok svoje narodenie, už celých 42 rokov. Z mladíka s nemožným účesom, zvláštnym štýlom a infantilným humorom sa stal otec rodiny, manžel serióznej novinárky a ako sa človek dozvie z vyhľadávača - youtuber.

Infantilný humor Sajfovi ostal a zrejme treba dodať, že našťastie. Presne to na ňom totiž jeho fanúšikovia majú radi, a nie je ich málo - takmer 200 tisíc na Youtube, vyše 340 tisíc má sledovateľov na Instagrame, to sú skutočne slušné čísla. A tí na Instagrame si aktuálne mohli prečítať, ako sa zhodnotil samotný Cifra.

Sajfa je otcom čoskoro 2-ročnej Sáry:

"Štyridsiatydruhý rok života a nikdy som sa necítil byť silnejší a krajší. Mám pocit, že to je aj vidno," napísal k fotke s manželkou Veronikou. A treba uznať, že má pravdu. "Mimozemšťan", ako Sajfu ľudia na základe jeho vzhľadu titulovali, už zjavne odletel a z Mateja je fešný, zrelý muž. No nezabudol s vďačnosťou pripomenúť, kto sa za touto premenou zrejme skrýva. "Vďaka, Veronika, že si z poďobaného tridsiatnika vymodelovala sexi štyridsiatnika," napísal svojej vyvolenej.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa © Sajfa (@sajfa)

Aj Veronika venovala manželovi príspevok a prezradila čosi aj o prvom dojme. "Zoznámili sme sa, keď som mala 20 a on 30. Keby mi vtedy povedal, že budem o vyše dekádu neskôr písať tento príspevok, a volať ho otcom našej dcéry, pošlem ho na terapiu. Dnes som najšťastnejšia, že prežívame životnú terapiu spolu," napísala milujúca pani Cifrová. Snáď o ďalší tucet rokov bude gratulácia stále rovnako láskavá.

Súvisiace články

Najčítanejšie