Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Dominika Stará sa vydala druhýkrát za toho istého! Čo spravila pre rodičov rozplakalo každého!
Zdielať na

Dominika Stará sa vydala druhýkrát za toho istého! Čo spravila pre rodičov rozplakalo každého!

Archívna reportáž

Len v januári sa vydávala a už po pár mesiacoch plánovala druhú svadbu! Dominika Jurena (27), známa pod dievčenským menom Stará, si ale nenašla tak rýchlo novú lásku. Práve naopak - svojho vyvoleného tak miluje, že si s ním chcela zopakovať obrad aj po druhýkrát aj so všetkou parádou.

Svadba je pre mnohé ženy vysnívaný deň, keď má byť všetko dokonalé. Mesiace plánovania, výber šiat, výzdoby, miesta, ale aj hostí - a potom príde pandémia, a všetky plány letia von oknom. Dominika Stará sa ale rozhodla, že napriek tomu sa vydá, hoci aj v čase najprísnejších opatrení. Stalo sa to v januári, v čase najtvrdších obmedzení, na svadbe tak mohlo byť len 6 osôb - dvaja oddávajúci, dvaja svedkovia a ženích Michal Jurena s nevestou Dominikou.

Dominika a Michal sa vzali, lebo potvrdenie lásky pred Bohom bolo pre silne veriacu speváčku veľmi dôležité. No úprimne ale priznala, že ju to odriekanie a neprítomnosť najbližších veľmi mrzelo. Ale napokon našli riešenie aj na túto nepríjemnosť. "Hádam už v máji bude lepšia situácia a my by sme si radi tú svadbu zopakovali s tým, že chceme, aby tam boli všetci," vyjadrila sa vtedy s nádejou čerstvá pani Jurena.

Pieseň Shallow zmenená na Navždy:

A ako si to naplánovala, tak sa aj stalo a pred pár dňami pridala aj profesionálne spracované video z najkrajšieho dňa. Druhá svadba bola úplne dokonalá, hoci počet hostí bol stále obmedzený, predsa len už mohli byť prítomní všetci najbližší a najdôležitejší ľudia z oboch rodín. Dominika tak dala dobrý tip pre všetkých, ktorí by sa chceli vziať počas ďalších prípadných lockdownov - oslava sa dá spraviť aj neskôr. "Vždy som si predstavovala svoju svadbu v krásnom kaštieli s mojimi najbližšími ako bašavel roka a ono to tak skutočne aj bolo," napísala Dominika po májovej "druhej" svadbe. Prezradila, že druhý obrad bol v podstate identický, ako prvý, akurát vynechali manželské sľuby a nasadzovanie obrúčok. 

Dominika sa aktuálne pochválila profesionálne spracovaným videom z druhej svadby:

No najväčšie prekvapenie prichystala pre svojich rodičov. Ako poďakovanie im zaspievala pretextovaný megahit od Lady Gaga a Bradleyho Coopera, pieseň Shallow, v Dominikinom podaní Navždy. "Zložila som ju mojim rodičom ako také originálne poďakovanie za všetko. Za lásku, výchovu, podporu, za všetky slzy, ktoré pre mňa padli. Poviem vám - pre mňa to bol jeden z naj momentov. Až dokým som nezačala spievať, modlila som sa, aby som to nejak dala," napísala Dominika na Instagram a treba povedať, že to rozhodne dala. Prekrásny moment, keď mal slzy v očiach asi každý, o rodičoch nevesty nehovoriac. Asi každý rodič dúfa, že ho jeho dieťa bude milovať a vážiť si ho tak, ako to dokázala piesňou aj Dominika Jurena na svojej svadbe.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie