Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Rande v Prahe? Katy Perry prišla za Orlandom, šokovalo ju, ČO objavila v obchode!
Zdielať na

Rande v Prahe? Katy Perry prišla za Orlandom, šokovalo ju, ČO objavila v obchode!

Archívna reportáž

Hollywoodska hviezda Orlando Bloom sa už nejaký ten piatok zdržiava v hlavnom meste Česka, kde nakrúca fantasy seriál Carnival Row. Začiatkom júna ho prišla na pár dní pozrieť aj jeho snúbenica, mama ich onedlho ročnej dcérky Daisy, Katy Perry. Speváčka Prahu zbožňuje, po mesiaci sa preto s radosťou do mesta opäť vrátila.

Katy Perry a Orlando Bloom sú v Prahe ako doma. Obaja boli v metropole Česka už niekoľkokrát, pričom Orlando sa tam pomaly aj zabýval, keďže nakrúcanie seriálu zaberá dlhší čas. Začal napríklad navštevovať aj miestnu posilňovňu, našiel si obľúbené kaviarničky a napokon - má tam aj viacero hviezdnych kolegov, s ktorými môže posedieť. Okrem Blooma totiž v Prahe nakrúca film Kozmonaut z Česka aj Adam Sandler, akčný film The Grey Man pre zmenu zamestnáva Ryana Goslinga a Anu de Armas, bývalú priateľku Bena Afflecka.

Akoby toho nebolo málo, zoznam svetových superhviezd doplnila aktuálne aj speváčka Katy Perry, ktorá prišla na pár dní pozrieť snúbenca. Na svoj Instagram pridala fotky, čo všetko v Prahe objavila.

Pred 3 rokmi sa Bloom a Perry rozišli, našťastie, netrvalo dlho a boli opäť spolu:

​Da Vinciho Mona Lisa vo výklade, lezecká stena či havko medzi kvetmi - to všetko zaujalo speváčku natoľko, že to stálo z jej pohľadu za fotku. "Zatiaľ, čo ocko pracuje, mama sa v Prahe celé dni hrá," napísala k sérii fotografií Katy a Čechov nepochybne potešilo, že ich hlavné mesto napísala po česky "Praha" a nie Prague, ako znie jeho meno v angličtine.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa KATY PERRY (@katyperry)

Navštívila aj pantomímu, spustila sa po letnej bobovej dráhe, no zo všetkých fotiek najviac zaujala nafukovacia ovečka. Nebolo by na tom azda nič zvláštne, ak by ju našla v hračkárstve, no tento kúsok patril do sexshopu, a na obrázku bol za ovečkou znázornený radostný nahý muž. Katy zrejme odolala kúpe, ale neodolala fotke a medzi komenutujúcimi tým vzbudila veľký rozruch, našťastie, v dobrom, keď ich to evidentne nesmierne pobavilo. Ktovie, čo ešte zvedavá Katy v Prahe nájde, kým čaká počas dní na svojho pracujúceho muža. Pre miestnych je ale rozhodne tým najväčším objavom ona, hoci chodí pomerne zamaskovaná pod klobúčikom, s okuliarmi a rúškom.

Súvisiace články

Najčítanejšie