Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Štyri deti za jediný rok?! Moderátor, herec a exmanžel slávnej speváčky plodí kade chodí!
Zdielať na

Štyri deti za jediný rok?! Moderátor, herec a exmanžel slávnej speváčky plodí kade chodí!

Archívna reportáž

Nie je nič neobvyklé, že niektorí muži si nevedia ustrážiť nohavice a plodia kade-tade. Výnimkou nie sú ani mnohé celebrity, prípadne politici, ktorí stíhajú zapĺňať planétu potomkami nadpriemerným tempom. Mimoriadne "úspešný" je v tomto smere aj kontroverzný americký rapper, herec, komik aj moderátor Nicholas Scott Cannon (40), ktorý sa chváli svojou vášňou pre plodenie detí. Len behom posledného roku sa mu narodili štyri, samozrejme ich má s rôznymi ženami.

V USA veľmi populárnemu Nickovi Cannonovi sa prvé dve deti, dvojčatá, narodili ešte v roku 2011, ich mamou je slávna speváčka Mariah Carey. Zatiaľ najnovším prírastkom, sú opäť dvojčatá, ktoré sa narodili len minulý mesiac. Má ich s dídžejkou Abby De La Rosa. V júni sa mu narodil ale ešte ďalší syn s herečkou Alyssou Scott. A napokon vlani v decembri porodila raperovu dcéru modelka Brittany Bell, s ktorou má aj štvorročného syna. Dohromady má už sedem detí, to ale neznamená, že skončil, alebo nebodaj by mal súbežné vzťahy nejaké výčitky, naopak.

Nie je obvyklé, aby sa niekomu narodilo v jednom roku až štvoro detí, preto Cannonovi položili v rozhovore pre rádio Power 106 Los Angeles na túto tému zopár otázok. "Nebola to žiadna nehoda, všetky deti boli plánované a verte mi, bolo tu ešte mnoho ďalších, ktoré by som mohol oplodniť, ale neurobil som to," odpovedal bez ostychu bývalý manžel Mariah Carey. "Otehotneli len tie, ktoré mali byť tehotné," pridal suverénne. Matky jeho detí sú atraktívne a známe ženy. Po rozpade manželstva s popovou hviezdou v roku 2015 začal randiť s krásnou modelkou a Miss Brittany Bell, ktoré porodila v roku 2017 chlapca a vlani v decembri aj dievčatko. Atraktívne vyzerá aj dídžejka De La Rosa. Tá mu nedávno porodila synov Ziona a Zilliona. "Som ako morský koník. Toto je spôsob, akým plodím," zvolil pre seba nevšedné prirovnanie, ktorým ale tak trochu trafil vedľa. Morské koníky sú totiž známe tým, že vajíčka nosí a "porodí" samček.

Nick aktuálne propaguje svoj najnovší film:

Tento výkonný otecko pochádza z "ghetta" v San Diegu, plnom gangov, kde o kopu detí nebola nikdy núdza. Aj to možno ovplyvnilo jeho pohľad na počet vlastných potomkov. "O deťoch hovorím stále. Milujem ich a všetci to vedia. Nech už by som mal mať ďalšie svoje, alebo ich adoptovať, urobím to s radosťou. Deti vo mne prebúdzajú život, takže kedykoľvek môžem byť súčasťou tohoto procesu, idem do toho," tvrdí všestranný showman. Vďaka svojim ambíciám a šťastiu sa dostal do showbiznisu už ako tínedžer v roku 1998 v televíznej relácii All That. Neskôr moderoval vlastné relácie a dennú talk show. Ako raper debutoval albumom Gigolo v roku 2003, spolu so spevákom R. Kellym, ale aj predtým bol členom raperských kapiel. Neskôr s úspechom vydal aj viaceré sólo albumy. Okrem toho si ako herec zahral aj vo filmoch. Finančne by mal teda toľko detí zvládať bez problémov. O záujem žien sa zjavne báť nemusí.

Nick sa tvári ako dobrý otec, ktorý sa deťom venuje:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa NICK CANNON (@nickcannon)

"Sme tu, aby sme boli plodní a rozmnožovali sa. K tomu sú naše bytosti stvorené, aby sme mohli vychovať našich potomkov, ktorí majú ďalších potomkov," zafilozoval si tento afroameričan. Nakoľko sa ale v skutočnosti podieľa na výchove svojich početných potomkov, nevedno. Vzhľadom na jeho úspešnú kariéru, veľa času na deti zrejme nemá. Ešteže má toľko mamičiek pre svoje deti, ktoré ho zjavne musia do značnej miery zastúpiť. Napokon, ani jedna z nich sa ale na nedostatok peňazí sťažovať nemôže. Cannon si len musí zapamätať všetky mená, čo pri kreativite rodičov môže byť problém. S Mariah má dvojčatá Monroe a Moroccana, s Brittany syna Goldena a dcéru Powerful Queen, s De La Rosa dvojčatá Ziona a Zilliona a s herečkou Allysou najmladšieho dvojtýždňového syna Zena. Je zrejme iba otázkou času, kedy pribudne plodnému Nickovi Cannonovi ďalší potomok.

Súvisiace články

Najčítanejšie