Oblačno
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Bez retuše, s krivkami aj oblinami! Speváčka vyrazila fanúšikom dych ako modelka plaviek!
Zdielať na

Bez retuše, s krivkami aj oblinami! Speváčka vyrazila fanúšikom dych ako modelka plaviek!

Archívna reportáž

V časoch, keď už nikto netuší ako v skutočnosti nejedna celebrita či influencerka vyzerá cez tristo filtrov, ktoré na seba aplikujú na sociálnych sieťach, je prirodzenosť skutočne príjemným, hoci vzácnym úkazom. Prekvapivo sa medzi tieto "odvážlivkyne" zaradila aj mladá popová hviezda Selena Gomez. A zožala za to ovácie.

Jedna z najpopulárnejších mladých amerických speváčok a herečiek Selena Gomez (28) sa rozhodla, že nebude skrývať svoje plnšie krivky. Už minulý rok začala propagovať značku plážovej módy, ktorá sa zamerieva na návrhy plaviek rôzneho druhu, ale s dôrazom na to, že sa musia hodiť aj pre plnšie tvary ženských postáv. Nechcú však zostať iba pri plavkách. Selena je nadšená z toho, že na návrhoch a propagácii sa môže zúčastňovať aj ona. V novej letnej kolekcii plaviek s názvom Aura priam žiari.

Stránky tejto obľúbenej speváčky patria k najsledovanejším na svete so štvrťmiliardou fanúšikov. Nemožno jej uprieť obrovskú charizmu, aj silný príbeh. Jej fanúšikovia zbožňujú aj jej plnšie krivky, ktoré sa celkom nezhodujú s módnymi kritériami. Selena sa už párkrát sťažovala, že jej postava sa vekom mení a reklamní agenti a verejnosť nemôžu očakávať, že bude vyzerať stále ako tínedžerka, keď začínala s kariérou. Je preto vďačná módnej značke za vyzdvihovanie reálnych ženských postáv. "To, čo na tejto značke milujem, je to, že oslavuje ženy, ktoré milujú svoje telá a bezpodmienečne im dávajú lásku, ktorú si zaslúžia. Dúfam, že sa vám páči rovnako ako mne," vyznala sa Selena v popise k fotkám, kde ju je vidieť v plavkách tejto značky.

Selena sa nebojí zdieľať s fanúšikmi aj ťažké chvíle:

​Gomez sa nebojí ukázať na neupravených snímkach ani v dvojdielnych plavkách, kde je vidieť aj jej prirodzene vyčnievajúce brucho. "Je nádherná. Reálne telo. Je krásne vidieť, ako svoje telo oslavuje. Toto je ten pozitívny prístup," komentovala fotografiu jedna z jej sympatizantiek. "Ona ani nevie, ako veľa toto pre nás znamená, že ukazuje svoje prirodzené a krásne telo," napísala iná a pridali sa aj mnohí muži. A o toto šlo aj návrhárom spomínanej značky. "Vzor Aura je inšpirovaný Selenou, pretože jej aura prežiari všetko, čo robí, a my chceme, aby pocit byť sama sebou pocítili aj ostatní," vyjadrila sa návrhárka, zakladateľka a fotografka tejto značky, Morgan Brutacao, ktorá úzko spolupracuje s partnerkou Theresou Mingus. Začínali spolu v roku 2019 v LA s jasným cieľom, aby sa každá veľkosť zákazníkovi nakupujúcom online perfektne hodila. "Chceli sme dobrú kvalitu a chceli sme sadne-mi-perfektne efekt, a tiež, aby sa ženy cítili sexy," zverila sa Elle Mingus.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa LA’MARIETTE (@lamariette)

Mingus pracovala v rokoch 2014 až 2018 ako asistentka Seleny Gomez, a tak bolo prirodzené, že speváčku do ich projektu zapojila. Selena na spoluprácu pristala a počas pandémie mala dostatok času, aby sa mohla naplno venovať spolupráci s touto novu značkou s celkom iným prístupom k ženám a ich telu. Vytvorili nové línie a vzory, ktoré sa vytvárajú a šijú priamo v ich dielňach v LA, žiadna lacná pracovná sila na opačnej strane zemegule. "Je to dokonalý príklad, ako nás ovplyvnil covid," myslí si Morgan. "Povedali sme si, že nech je vaša osobnosť akákoľvek, pracujte s tým," dodala s tým, že je dôležité, aby bola žena v pohode vo svojej prirodzenosti a predstavách. Ani na reklamných snímkach nerobia žiadne úpravy a nenútia modelky rôznych veľkostí do neprirodzených póz. Tomu sa prispôsobila aj Selena Gomez a robí jej to veľkú radosť. Stala sa tak vzorom ženskej prirodzenosti a nielen jej fanúšikovia na sociálnej sieti jej preto dvíhajú palec nahor.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Selena Gomez (@selenagomez)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie