Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Známa JOJkárka čaká prvé bábo! Čo ale znamenajú jej slová, že budú ŠTYRIA?!
Zdielať na

Známa JOJkárka čaká prvé bábo! Čo ale znamenajú jej slová, že budú ŠTYRIA?!

Archívna reportáž

Hovorí sa, že tehotenstvo je "nákazlivé" - neraz sa totiž stáva, že v rámci pracovného kolektívu postupne v krátkej dobe hlási radostnú novinu hneď viacero žien. Dobre to poznajú aj v tíme spravodajstva televízie JOJ, kde je to už pomaly pravidlo. No aby v rámci jednej redakcie so šiestimi redaktormi prišli na svet v priebehu roka hneď štyri bábätká, to je skutočne pomerne nevídané.

Alexandra Pavlovič Hinková (40) je už sedem rokov pod čepcom, no až teraz prišla zjavne tá správna chvíľa a spolu s manželom Vladom sa stanú konečne rodičmi. Doplní tak tohtoročný babyboom, ktorý rozbehla v januári Saša Orviská s jej druhorodeným Jonatanom, v marci pokračovala Soňa Skoncová a jej prvé bábo Robko, a začiatkom júna sa stal dvojnásobným otcom Thomas Puskailer.

Saša sa podelila o radostnú správu so svetom cez Instagram, kam pridala fotku svojho už poriadne vypuklého bruška na inak super štíhlej postave. Aj podľa toho je zjavné, že je už v druhej polovici tehotenstva a bábo tak bude mať v rodnom liste zapísaný ešte rok 2021.

Saša si v živote vyskúšala už všeličo, rapovanie, aj herecké umenie:

"Budeme štyria," tak znel celkom jednoduchý, no jednoznačný popis k fotke bruška. Strhla sa lavína gratulácií, samozrejme okamžite od kolegov z jojkárskeho TopStaru, ale pridal sa aj Adam Ďurica, Sima Martausová, Ján Jackuliak, Zuzana Vačková a mnohí ďalší, ktorých Hinky, ako Sašu volajú kolegovia, za roky v televízii JOJ vyspovedala. "Ďakujeme vám všetkým za milé gratulácie, slová podpory a lásky. Veľmi si to vážime a sme vďační. Už sa tešíme na naše spoločné dobrodružstvá," zareagovala s vďakou na druhý deň s ďalšou fotkou bruška.

No len málokto sa opýtal na cifru, ktorú Saša spomenula. Keďže ide o prvé bábo, dalo by sa čakať, že aj s manželom "budú traja". Na mieste bola preto otázka, či sa náhodou nepodarili dvojičky. Ako ale nastávajúca mamička objasnila, do rodiny ráta aj ich psíka, ktorý práve na druhej fotke opatrne oňucháva bruško aj s jeho krehkým obsahom. Saške držíme palce a gratulujeme!

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie