Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Posledná nádej! Harry a Meghan otočili, už žiadne ohováračky, idú na to úplne inak!
Zdielať na

Posledná nádej! Harry a Meghan otočili, už žiadne ohováračky, idú na to úplne inak!

Archívna reportáž

Prednedávnom sa Sussexovci zviditeľnili údajnou naháňačkou s paparazzi

Po vyše troch rokoch od usídlenia sa Sussexovcov v Kalifornii a ich cesty za slávou a bohatstvom na americký spôsob, akoby od januára začali strácať dych a načas sa stiahli do súkromia. Po sérii ich škandalóznych útokov na britskú kráľovskú rodinu, ktoré vyvrcholili šesťdielnym dokumentom na Netflixe a vydaním memoárov princa Harryho, začali strácať na popularite aj v USA. Spotify s nimi v júni ukončil zmluvu, a tak začali hľadať iné možnosti zárobkov v Hollywoode.

​Aj keď sa nezdá, že by boli vojvodovia zo Sussexu, Meghan (42) a princ Harry (38), veľmi vítaní medzi hollywoodskymi hviezdami, ktoré ich vraj nepozývajú na ich párty, Hollywood chcú zrejme dobývať aj tak. Iba nedávno mali získať práva na sfilmovanie romantického románu Meet Me At The Lake od autorky Carley Fortune, píše Forbes. Kniha patrí v USA medzi bestsellery a Sussexovci mali dať podľa odborníkov za jej sfilmovanie necelé 4 milióny dolárov. Bude to ich prvý samostatný filmový počin a znamená zmenu smerovania páru od osobných dokumentov k hranej produkcii.

Jeden zo zasvätencov povedal: "Téma knihy manželov zaujala a bola vybraná pre ich prvú filmovú adaptáciu s Netflixom." Je to príbeh lásky páru, ktorý sa v mnohom podobá skutočnému vzťahu Harryho a Meghan. Zaoberá sa ich traumami z detstva zo straty rodiča pri autonehode, duševným zdravím aj popôrodnou depresiou. Sú tam aj sexuálne scénky, či tiež užívanie drôg. Navyše sa odohráva neďaleko Toronta, kde Meghan žila, keď začala chodiť s Harrym. Ktovie, či pri sfilmovaní tam nepridajú Sussexovci aj viac detailov z ich životov. Román vyšiel v máji a len za prvý týždeň sa predalo neuveriteľných 37 000 kópií, no medzi kritikmi nemá práve najlepšie hodnotenie.

Meghan na seba rada púta pozornosť:

​Kúpa práv na knihu je prvou veľkou dohodou, ktorú pár dosiahol od straty zmluvy so Spotify v hodnote cca 20 miliónov dolárov. Je to tiež prvýkrát, čo spoločnosť Archewell Productions zaplatila za premenu románu na fiktívnu filmovú drámu ako súčasť ich dohody s Netflixom na 100 miliónov dolárov. Meghan má mať veľké ambície získať v Hollywoode vplyv a pomáhať jej má k tomu špecializovaná agentúra.

​Princ Harry má pre zmenu pre Netflix pokračovať samostatne v nakrúcaní dokumentu z Afriky, ktorú miluje. Spolu s Meghan sa zviditeľňujú aj v rámci charitatívnych akcií. "Pokiaľ sa k nim Hollywood obracia chrbtom, je to jediná cesta, ktorá im zostáva," nazdáva sa královská expertka Natalie Oliver. Možno v prípade úspechu romantického príbehu Hollywood predsa len zaujmú.

Najčítanejšie