Jasno
12°
Bratislava
Dobromila
28.10.2024
TOTO už nikto nečakal! Harry a Meghan sa vracajú do Európy?!
Zdielať na

TOTO už nikto nečakal! Harry a Meghan sa vracajú do Európy?!

Archívna reportáž

Po rečiach, že je manželstvo princa Harryho (40) a Meghan Markle (43) v troskách, prichádza informácia, že sa pár sťahuje do Európy. Zrejme to nebude ale natrvalo a rozhodne to nebude Veľká Británia. Pár si kupuje nehnuteľnosť v Portugalsku na brehu Atlantického oceánu. Od roku 2022 tam sídli aj Harryho sesternica, princezná Eugenie (34), s manželom Jackom Brooksbankom, ktorý tam prijal prácu v luxusnom klube rezortu v letovisku Melides.

​V kalifornskom Montecite, kde majú Sussexovci od roku 2020 svoje sídlo, sa zrejme cítia byť tak trochu opustení. Zdá sa, že ich miestna komunita veľmi neprijala. Ani spočiatku sľubne sa rozvíjajúca spolupráca s Netflixom a Spotify im celkom nevyšla a chrbtom sa im obracajú aj mnohé hollywoodske celebrity. Na zlepšenie imidžu si dokonca najali známu PR agentúru, no zázraky sa nedejú. Možno aj reči o krachu ich manželstva sa šíria len pre udržanie pozornosti.

V skutočnosti sa zdá, že by sa možno aj radi vrátili medzi reprezentujúcich členov kráľovskej rodiny. Pomôcť by im v tom mohla princezná Eugenie, ktorá mala k Harrymu už od detstva blízko a doteraz sa to nezmenilo. Eugenie spolu s manželom ako jediní z členov kráľovskej rodiny navštívili Sussexovcov v Montecite a tí im vlani návštevu opätovali, keď za nimi prišli do Portugalska, kde už dva roky sídlia v letovisku na brehu oceána.

Odchod Sussexovcov z kráľovskej rodiny šokoval azda každého:

​Možno práve vtedy v hlavách Sussexovcov skrsol plán na kúpu nehnuteľnosti vedľa nich. Nečudo, je to krásny kus Európy a mali by to aj bližšie do Windsoru, kde po skone kráľovnej Alžbety chýbajú kráľovskí reprezentanti. Samotný kráľ sa lieči na rakovinu, princ William má starosti s manželkou Kate, ktorej taktiež diagnostikovali rakovinu. Ctižiadostivý Harry v tom vidí príležitosť k návratu na svoj post a údajne otec nie je proti. Brániť mu v tom má princ William. Či niečo zmení toto geografické priblíženie je otázne, Williamov postoj sa zdá byť po všetkom, čo Sussexovci napáchali, jednoznačný. A ako budúci kráľ má silné slovo.

Najčítanejšie