Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Príčina zúfalstva kňažnej Charlene odhalená?! Pripravia ju o deti, Albert jej platí tučné "bolestné"!
Zdielať na

Príčina zúfalstva kňažnej Charlene odhalená?! Pripravia ju o deti, Albert jej platí tučné "bolestné"!

Archívna reportáž

Po niekoľkomesačnej neprítomnosti v Monaku sa monacká kňažná Charlene (44) začala opäť ukazovať na verejnosti aj s rodinou. Najskôr iba na fotkách z Veľkej noci, kde sedela spolu s deťmi na trávniku v parku pri paláci a nad nimi stál princ Albert (64). Charlene jej sledovateľov idylickým záberom potešila a mnohí reagovali komentárom s pridaním srdiečok. Zakrátko na to sa rodinka zúčastnila na šiestom kole šampionátu Formuly E 2022, ktoré sa konalo v Monaku.

​​Nebolo možné si nevšimnúť smútok na tvári a odmeranosť kňažnej. Život v paláci jej zjavne nerobí dobre. Po minuloročnom pobyte v rodnej Južnej Afrike, predĺženom až do novembra kvôli nepríjemnej infekcii, sa hneď nato šla liečiť do Švajčiarska. Prišla odtiaľ späť do Monaka údajne kvôli "mimoriadne dôvernej zmluve" na tučnú sumu peňaží, ktorú pre ňu pripravil nespokojný Albert. Má jej vraj za vykonávanie povinností po jeho boku ako hlavy Monaka dávať ročnú apanáž vo výške 12 miliónov eur, píše magazín Voici.  No ani na jej druhom verejnom vystúpení na rugby nebolo nič radostné v jej tvári. Vyzerala skôr, že sa jej chce plakať. Takto si to knieža Albert iste nepredstavoval a je otázne, dokedy to bude Charlene trpieť.

​Na svoju reprezentáciu potrebuje mať vedľa seba šťastne vyzerajúcu rodinku, podobne ako to bolo aj v prípade jeho otca Rainiera III. s krásnou mamou Grace Kelly a jeho sestrami. Hoci ani tam nebolo všetko celkom idylické, navonok nikto nič nepostrehol. Charlene sa však k nemu správa na verejnosti veľmi odmerane, nevenuje mu žiaden pohľad, len sem-tam prehovorí s ich deťmi, dvojičkami synom Jacquesem a dcérou Gabriellou (7). Ak by došlo k rozvodu, o oboch by prišla. Albert trvá na tom, že budú vychovávané v paláci. "Princezná sa totiž po návrate z liečenia plánovala usadiť vo Švajčiarsku, kde si našla aj bývanie. Do Monaka chcela jazdiť iba na otočku kvôli oficiálnym záležitostiam. A to Albert, pochopiteľne, nechcel dopustiť, chce mať hlavne deti trvalo u seba," píše magazím Voici, čím je zrejme vysvetlené všetko. 

Zábery z nedávnej udalosti v Monaku dokazujú, že princezná nie je celkom vo svojej koži a na jej tvári badať smútok: 

Známy kráľovský expert Stephane Bern hovorí, že zdravie kňažnej sa často využíva na zamaskovanie pretrvávajúcich problémov vo vzťahu. "Palác sa musel odvolávať na trpiacu princeznú tak často, že je tomu už dnes ťažké uveriť," napísali vlani. Charlene sa hnevá na Alberta kvôli jeho neverám a nemanželským deťom. Keď sa dozvedela tesne pred svadbou o jednom z nich, chcela údajne utiecť, ale palác to poprel. Kráľovský informátor z Monte Carla pre Mail Online povedal: "Princezná si samozrejme užíva obrovské výhody, ale v hotovosť nemá zaručenú. Prešla si veľmi ťažkým obdobím, takže by bolo rozumné, keby sa Charlene pokúsila zabezpečiť vlastný zaručený príjem." Princ má oficiálne dve nemanželské deti. Jazmin Grace Grimaldi (30) a Alexandra Coste (18). V decembri 2020 ho ako otca jej dieťaťa označila aj jedna Brazílčanka. Krátko nato si Charlene oholila polovicu hlavy v štýle punkrockera a v manželstve to zjavne začalo veľmi škrípať.

Charlene so svojimi deťmi na zápase rugby v Monaku:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie