Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Polonahý v posteli s mužom! Známy český herec vyvolal fotkou poriadny rozruch!
Zdielať na

Polonahý v posteli s mužom! Známy český herec vyvolal fotkou poriadny rozruch!

O sympatickom hercovi Martinovi Zounarovi (54) je známe, že pokiaľ ide o žartíky, nikdy nesklame. Presvedčil o tom svojich priaznivcov aj pred pár dňami, keď zverejnil na sociálnej sieti svoje fotky. Najmä jedna z nich bola na pováženie. Vidno na nej herca spolu s kamarátom a hereckým kolegom Filipom Blažekom (48) ležiacich vedľa seba v posteli na oko nahých. Otvorene vysvetlil, čo to malo znamenať. Jednoducho sa vraj majú radi a majú veľa spoločného. V súčasnosti sa stretávajú aj na divadelných doskách v komédii Úvěr, s ktorou chodia aj na zájazdy po Česku.

​Ale títo dvaja herci a kamoši, ktorí bývajú vedľa seba v Prahe, spolu vyrážajú občas aj mimo mesta na tzv. pánsku jazdu. Tak tomu bolo aj uplynulý víkend, z ktorého Martin zverejnil aj spomínané fotky. "Niekedy nás to chytí, necháme doma naše krásne dievčatá a ideme s Filou na výlet. Teraz sme dali Harley Davidson Ostrava a bola to jazda. Vo vlaku, na motorkách a potom aj v posteli," vysvetlil pre ŽivotvČesku.cz Zounar, ktorý zhodil za posledný rok vyše 20 kilogramov. Vstúpil si do svedomia počas pandémie a voľný čas využil na cvičenie vo fitku, čo doplnil aj zdravou životosprávou. Za posledné roky sa totiž výrazne zaguľatil, čo sa mu nepáčilo, najmä keď musel hrať obnažený v jednom zo svojich predstavení.

Martinove fotky z ich spoločného výletu na severnú Moravu komentoval aj Filip Blažek. "Okrem divadla sa chystajú aj ďalšie veci. No, a keďže toho máme pracovne obaja veľa, občas to chce vypnúť a nejaký relax," povedal tento herec o výletoch s kolegom Zounarom, ktorý je pre neho predovšetkým priateľom. Obaja sú veselé kopy a na výletoch sa vedia riadne odviazať. Vidieť, že si dobre rozumejú aj na spomínaných fotkách. Tie vyvolali odozvu na sociálnych sieťach. "Najmä tá, ako sme tam spolu v posteli, na tú bolo najviac ohlasov. Ale inak sa nám stále páčia ženy," prezradil smejúc sa Martin Zounar. Otázky samozrejme aj očakával.

Pripomeňte si Zounara v nezabudnuteľnom seriáli:

​Martin dokázal, že aj po päťdesiatke sa dá s váhou niečo robiť a je za to na seba právom hrdý. Nemusel pritom dodržiavať žiadnu špeciálnu diétu, len upravil svoj jedálniček. "Zmenil som všetko stravovanie, nedržal som žiadnu diétu. A chystá sa taktiež projekt o tom, akú cestu som prešiel, bude o tom príjemná kniha a musím povedať, že slovo diéta v nej naozaj nepadne," povedal pred nedávnom herec, ktorý po schudnutí musel takmer kompletne vymeniť aj svoj šatník. "Z troch XL je teraz len jedno XL a hlavne si na neho vidím," dodal s vtipným komentárom dobre naladený Martin.

Martin si spolu s kolegom a kamarátom Filipom užívajú výlet na motorkách a nechýba ani dobrá zábava: 

Súvisiace články

Najčítanejšie