Jasno
18°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Utajený pôrod! Plekanec a Šafářová sa pochválili fotkou bábätka, dali mu TOTO krásne meno!
Zdielať na

Utajený pôrod! Plekanec a Šafářová sa pochválili fotkou bábätka, dali mu TOTO krásne meno!

Archívna reportáž

Hoci sa už od vlaňajšieho decembra v rodine Plekancov netajili, že im do rodiny pribudne ďalší člen, o termíne pôrodu sa nikdy nezmienili. Veľké prekvapenie preto vyvolala Lucie Šafářová (34) svojím príspevkom na sociálnej sieti, kde prezradila, že porodila synčeka a dokonca sú už z pôrodnice doma. K fotografii s postieľkou, v ktorej leží malý človiečik a hladká ho po hlavičke jeho sestrička Leontýnka (2,5), pripísala šťastná mama: "Malý braček už je s nami! Víiaj v tej našej športovej rodine, Oliverko! Sme veľmi šťastní, že ťa máme!" Pôrod sa Lucii podarilo pred verejnosťou utajiť, takže sa nevie, kedy presne sa chlapec narodil. Dvojnásobná mamička sa nezabudla poďakovať vo svojom príspevku zdravotníckemu personálu pôrodnice v Brne.

​Na svoj prvý pôrod má bývala profesionálna tenistka neblahé spomienky "Pôrod bol dlhý a telo sa nechcelo poddať. Vopred som si povedala, že uvidím, ako to pôjde, a prípadne si nechám pomôcť, ale ak to pôjde, rada by som to zvládla bez liekov a chémie. Ale nešlo to," spomínala svojho času Lucie na ťažký a dlhý pôrod, keď hrozilo, že dieťa pôjde von cisárskym rezom. Nakoniec sa to podarilo prirodzenou cestou. Iste sa po čase zverí, ako prebiehal jej druhý pôrod. Tak či onak, má ho už za sebou a iste sa teší, že je so synčekom už doma. Konečne všetci spolu tvoria kompletnú rodinku.

Po prvej rozkošnej fotografii zverejnila Lucka aj druhú fotografiu, na ktorej šťastný otec Tomáš Plekanec (39) má svojho novorodeného syna uloženého v lone pridŕžajúc ho jednou rukou a na otvorenej dlani tej druhej spočinuli ruky ostaných členov rodiny vrátane rúčky Olivera. Okrem malej Leontýnky so Šafářovou má Tomáš ešte dvoch synov Matyáša (10) a Adama (6) z predchádzajúceho manželstva s Luciou Vondráčkovou (42). Súd sa rozhodol zveriť ich obom do striedavej rodičovskej opatery, takže dva týždne v mesiaci sú spravidla sú chlapci u Plekancovcov.

Toto prezradili v talkshow zaľúbení Plekancovci:

Lucie Šafářová mala čo robiť, aby si poradila s tromi deťmi, teraz bude musieť zvládnuť štyri, ale nesťažuje sa. Je rada, že si všetci rozumejú a verí, že to naďalej bude aspoň tak, ako doteraz. "Chlapci o bábätku vedia a ani to nijako neriešia. S Leontýnkou majú skvelý vzťah, výborne si rozumejú, čo je pre mňa to najviac. Takže verím, že to tak bude aj s ďalším členom rodiny," povedala Šafářová nedávno. Našťastie jej pri výchove detí pomáha aj manžel. "Tomáš je úžasný otec, často ma udivuje, ako toho veľa dokáže s deťmi. Je vidieť, že má skúsenosti," pochvaľuje si Šafaŕová."Prekvapilo ma, akú veľkú lásku k dieťaťu človek cíti. Čakala som, že to bude krásne, ale predčilo to moje očakávanie. Fascinuje ma tiež, ako veľmi dokáže človek zvládať únavu, keď je málo spánku, a ako rýchlo sa telo vracia do normálu," povedala na margo jej prvého materstva zanietená športovkyňa, ktorej k dokonalému šťastiu už zrejme nič nechýba.

Malý Oliverko už je na svete a robí radosť nielen rodičom,ale aj staršej sestričke Leontýnke: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Safarova (@lucie.safarova)

Súvisiace články

Najčítanejšie