Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Konečne sa ukázala! Chorá Celine Dion vzácne predviedla svetu aj svojich troch synov!
Zdielať na

Konečne sa ukázala! Chorá Celine Dion vzácne predviedla svetu aj svojich troch synov!

Archívna reportáž

V 90. rokoch patrila medzi najväčšie spevácke hviezdy sveta, nepochybne aj vďaka titulnej skladbe k filmu Titanic. Spolu s Mariah Carey boli považované za divy svojej doby, a tak trochu mali aj podobné životy. Obe sa vydali za výrazne starších, veľmi bohatých hudobných producentov a obe mali dvojičky. No kým Mariah sa stále teší dobrému zdraviu, Celine sa od smrti manžela akoby nevie spamätať.

​Celine Dion sa len veľmi vzácne ukazuje svetu, aj jej profil na Instagrame je zaplavený najmä fotkami z mladosti. No v nedeľu spravila výnimku. Oslávila Deň matiek so svojimi tromi synmi po svojom boku a spoločnú fotku zverejnila. Držiteľka Grammy, ktorú v poslednej dobe trápia zdravotné problémy, sa podelila o pocity - cíti sa byť "veľmi šťastná", že môže byť v tento sviatok so svojimi deťmi.

"Myslím na matky na Ukrajine a na celom svete, ktoré prišli o svoje deti... a na tie matky, ktoré sa neustále obávajú, ako zabezpečiť bezpečnosť svojich detí... a na tie matky, ktoré venujú každý gram svojej energie len tomu, aby svojim deťom poskytli to najnutnejšie pre život," napísala k fotografii bez mejkapu, na ktorej je s 21-ročným René-Charlesom a 11-ročnými dvojčatami Nelsonom a Eddym. Fotku možno považovať skutočne za veľmi vzácny náhľad do súkromia, keďže svojich synov obvykle neukazuje a seba bez mejkapu a patričného stylingu už vôbec.

Už v roku 2018 oznámila ukočenie kariéry, no zjavne to tak úplne nevydržala a opäť plánuje vyjsť na pódiá:

​No vizáž nebola pre Celine zjavne podstatná, chcela svetu odovzdať silnú správu. "Tieto matky sú naozaj odvážne a ja im všetkým venujem tento Deň matiek. Modlíme sa, aby našli pokoj a útechu pre svoje rodiny," napísala skutočne oduševnený odkaz.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Céline Dion (@celinedion)

Len pred niekoľkými týždňami sa Dion podelila o to, že opäť odkladá európsku časť svojho turné, pretože sa stále borí so svalovými kŕčmi. "Najprv sme museli koncerty presunúť kvôli pandémii, teraz sú to moje zdravotné problémy, ktoré spôsobujú, že musíme niektoré koncerty odložiť a niektoré, žiaľ, aj zrušiť," uviedla speváčka vo videoposolstve. O svojom zotavovaní dodala: "Liečim sa u svojich lekárov, užívam lieky, ale stále mám kŕče a trvá mi oveľa dlhšie, kým sa zotavím, ako som dúfala." No nie sú to len spomínané kŕče, ktoré strašia fanúšikov kanadskej hviezdy. Od skonu manžela Reného Angelila sa Celine akoby začala strácať pred očami. Či už vážna choroba, alebo anorexia - niečo sa so speváčkou deje. Aj preto je veľmi potešujúce vidieť ju s jej synmi s úprimne šťastným výrazom. Azda sa jej podarí trápenie prekonať a opäť rozbehne plánované turné.

Pripomeňte si jeden z najväčších hitov speváčky:

Súvisiace články

Najčítanejšie