Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Obrovský žiaľ slávneho speváka! Po smrti prvého syna prišiel tragicky aj o druhého!
Zdielať na

Obrovský žiaľ slávneho speváka! Po smrti prvého syna prišiel tragicky aj o druhého!

Zdroj: SITA

Koľko rán osudu dokáže zvládnuť jeden človek? Hoci sa tvorba austrálskej super hviezdy, speváka Nicka Cavea (64), nesie celá v temných tónoch, o textoch nehovoriac, predsa len azda by si neželal, aby bol taký aj jeho život. No predsa mu osud uštedril už minimálne dve veľmi kruté rany, keď prišiel tragicky o synov.

​Austrálsky spevák Nick Cave, ktorý zažiaril aj na festivale Pohoda, oznámil, že jeho syn Jethro Lazenby tragicky zomrel vo veku len 31 rokov. Nick to uviedol vo vyhlásení pre Mirror Online"S veľkým zármutkom môžem potvrdiť, že môj syn Jethro zomrel. Boli by sme vďační za rešpektovanie súkromia rodiny v tomto čase". Jethro, ktorého matkou je modelka Beau Lazenby, sa narodil v roku 1991 a žil v Melbourne. Len dva dni pred smrťou bol prepustený z väzenia.

Jethro bol uväznený v apríli po tom, ako priznal vinu za násilné napadnutie svojej matky. Jeho právnik Sean Ghattas sudcovi tvrdil, že mu bola diagnostikovaná schizofrénia, ktorá ovplyvnila jeho úsudok. Príčina smrti ale zatiaľ nie je známa.

Pripomeňte si Nicka Cavea v obrovskom hite v duete s Kylie Minogue:

Jethro si vybudoval kariéru ako model, keďže mohol využiť svoje slávne priezvisko, ktoré mu pomohlo vybudovať si kontakty v módnom priemysle. Modelingu sa začal venovať po tom, ako ho objavili skauti v Melbourne, a počas týždňov módy v Miláne predvádzal pre rôznych návrhárov. Jethro má za sebou aj niekoľko hereckých úloh. V roku 2007 si zahral vo filme Corroboree a v roku 2011 vo filme Moja malá princezná. Jeho matka Beau predtým tvrdila, že jej syn sa s Nickom, ktorý je známy najmä ako frontman skupiny Nick Cave and the Bad Seeds, stretol až ako sedemročný. 

Jethro ako model:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jethro cave (@jethrocave)

Je to už druhá tragédia, ktorá postihla rodinu Caveovcov po tom, čo Nick a jeho manželka Susie prišli pred siedmimi rokmi o dospievajúceho syna Arthura. Len 15-ročný chlapec zomrel po tom, ako spadol z útesu, keď si robil selfie v Brightone. Arthur, ktorý bol podľa zdrvených kamarátov "vždy veselý a usmievavý", bol po prevoze do miestnej nemocnice vyhlásený za mŕtveho. Nick má z prvého manželstva s Viviane Carneiro 30-ročného syna Luka a z manželstva so Susie, okrem zosnulého Arthura, aj 21-ročného syna Earla.

Súvisiace články

Najčítanejšie