Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ukázali prekrásnu dcérku, ktorá z dvojičiek prežila! Ronaldo prezradil aj jej meno ako z telenovely!
Zdielať na

Ukázali prekrásnu dcérku, ktorá z dvojičiek prežila! Ronaldo prezradil aj jej meno ako z telenovely!

Archívna reportáž

O tom, že Cristiano Ronaldo (37) a jeho partnerka Georgina Rodriguez (28) žijú život ako z romantickej telenovely, sa mohli od februára presvedčiť diváci šesťdielneho dokumentárneho seriálu na Netflixe o Georgine, kde sa objavil aj Cristiano. "Láska mi cez noc zmenila celý život," priznala sa svojho času krásna Španielka. So slávnym futbalistom sa stretla v predajni v Madride, kde ho obsluhovala ako predavačka. Odtiaľ si ju už Ronaldo odviezol na svojom luxusnom športovom aute do žiarivej budúcnosti. Dievča, pochádzajúce zo skromných rodinných pomerov z malého mesta na severe Španielska, ktoré predtým pracovalo aj ako čašníčka, aupairka v Anglicku, či upratovačka, začalo odrazu žiť život v luxuse.

​Zakrátko sa im narodila dcérka Alana (4), ktorá pribudla k trom starším deťom futbalistu, Ronaldovi juniorovi (11) a dvojčatám Eve a Mateovi (4). Všetky mu porodili náhradné matky a Georgina ich prijala ako vlastné. O svoj život sa delí aj s viac ako 30 miliónmi sledovateľov na Instagrame. Koncom januára k svojim 28. narodeninám Georgina dostala naozaj niečo nezvyčajné. Jej portrét so želaním všetkého najlepšieho bol premietnutý na najvyššiu budovu sveta Burdž Chalífa v Dubaji. Išlo zároveň aj o propagáciu zmieneného dokumentárneho seriálu s názvom Ja, Georgina. V tom čase bola v radostnom očakávní dvojičiek. V apríli, počas ich predčasného pôrodu, žiaľ, jedno z nich neprežilo, bol to chlapček. Pre ňu aj Ronalda to bola tragédia a spolu s nimi súcitili aj ľudia na celom svete.

​Po čase smútku konečne Ronaldo ukázal, že je dôvod aj na radosť. Novonarodené dievčatko predsa žije a patrí sa to osláviť. "Teraz je čas byť vďačný za život, ktorý sme práve privítali na tomto svete," napísal vo svojom príspevku na Instagrame a pridal aj fotografiu šťastnej sedemčlennej rodinky. V jednej ruke futbalista drží bábätko a s druhou hladká jeho staršiu sestričku. Okrem nich na fotke vidieť aj jeho dvoch synov a ďalšiu dcérku. Na tvári jeho partnerky bolo vidieť ešte stopy smútku zo straty synčeka. Ronaldo k fotke pridal: "Domov sladký domov. Gio a naše dievčatko sú konečne spolu s nami. Chceme sa všetkým poďakovať za všetky milé slová a gestá."  

Georgina si svojou bezprostrednou povahou získala rýchlo srdcia verejnosti, nakrúca aj vlastnú reality šou: 

Najnovšie sa Georgina pochválila na Instagrame rozkošnými fotkami dievčatka, ktoré si svoj život na rozdiel od bračeka dokázalo vybojovať. Je vidieť, že sa už trochu spamätala zo straty synčeka, aby sa mohla naplno venovať dcérke. Dievčatko je, našťastie, v poriadku a mama prezradila konečne aj jej meno. "Krásna Esmeralda," rozplývala sa životná partnerka bohatej futbalovej hviezdy. Meno vybrali ako zo známej telenovely, aj keď skutočný život oboch a najmä Georginy ju ďaleko predčí najmä preto, že v jej prípade "telenovelu" vymýšľal sám osud. Také niečo, čo sa doteraz stále ešte mladej žene podarilo od života získať, je naozaj niečo nevídané. Aby jej šťastie bolo dokonalé, chýba k tomu ešte svadba, ktorá bude v prípade najbohatšieho športovca sveta nepochybne absolútne exkluzívna a megalomanská.

Maličká Esmeralda je skutočne rozkošné bábätko: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Georgina Rodríguez (@georginagio)

Súvisiace články

Najčítanejšie