Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Úplne nahá tehotná Britney pridala fanúšikom bonus! TOTO sú jej svadobné šaty!
Zdielať na

Úplne nahá tehotná Britney pridala fanúšikom bonus! TOTO sú jej svadobné šaty!

Archívna reportáž

Zdá sa, že to všetko myslia vážne! Odkedy Britney Spears (40) nadobudla minulý rok na jeseň po takmer 13 rokoch opäť svojprávnosť, a tým pádom aj slobodu, tak trochu sa odtrhla z reťaze. Nahé fotky nemajú konca, no to by bolo ešte najmenej. Okamžite sa zasnúbila s jej dlhoročným priateľom pôvodom z Iránu, modelom Samom Asgharim (28), a krátko nato sa im vraj podarilo počať vytúžené bábätko.

​Hoci niektorí špekulujú, že Sam ju požiadal o ruku už dávno, no až po súdnom rozhodnutí o navrátení slobody sa rozhodli zásnuby zverejniť, nie je to podstatné. Dôležité je, že sa majú radi a najmä - na ceste je vytúžené dieťatko, pre speváčku po dvoch synoch už tretie, pre Sama prvé. A zrejme úplne dokonalé by bolo, ak by sa bábo narodilo do manželstva. S tým už ale málokto počítal, no zdá sa, že Britney dokáže stále prekvapiť.

Britney totiž podľa všetkého pripravuje na blížiacu sa svadbu so snúbencom Samom a jej najnovší príspevok na Instagrame to dokazuje. Speváčka sa 7. mája podelila o snímku svojej novej mačky Wendy, ktorá sedí na závoji jej svadobných šiat, a pridala podpis, aby jej fanúšikovia vedeli, že ide o ukážku jej svadobnej róby. "Predstavujeme Wendy! Je čas na MŇAU, chlapci a dievčatá! A áno, toto je závoj k mojim svadobným šatám," prekvapila sympatická speváčka.

Len málokto čakal, že sa to podarí, už vôbec nie tak rýchlo:

​Okrem popisku pri fotke Britney vložila screenshoty dlhého odkazu, ktorý sa týkal najmä jej 13-ročného opatrovníctva, ktoré sa skončilo len pred pár mesiacmi. Britney už má s bývalým Kevinom Federlinom dvoch synov, 16-ročného Seana Prestona a 15-ročného Jaydena Jamesa, ale toto bude Samovo prvé dieťa. Na otázku, ako sa cíti v tomto období očakávania prezradil, že síce ešte nepozná pohlavie, ale inak sa tváril absolútne nadšene. "Je to moje dieťa. Moje prvé dieťa... Ale to prezradenie pohlavia je na nej, nechcem to vedieť," povedal moderátorovi, že jasne rešpektuje vôľu Britney.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

"Na to si chcem počkať... ak to bude dcéra, bude to tá najrozmaznanejšia princezná na svete. Ak to bude syn, bude to ten najdrsnejší syn, aký kedy bol," dodal nastávajúci otec, ktorého mnohí podozrievajú, že je s Britney len pre peniaze. V záujem jej duševného zdravia ostáva veriť, že Samove city sú skutočné a Spears konečne bude mať kompletnú a láskyplnú rodinu, po akej vždy túžila.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie