Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Z neviniatka útočník? Haščákovú ZATKLI!
Zdielať na

Z neviniatka útočník? Haščákovú ZATKLI!

Archívne video

Speváčka Barbara Haščáková, ktorá roky žije v USA, kde sa aj vydala, šokovala, keď zverejnila status o tom, aký je jej manžel agresívny. Krátko na to uviedla, že agresívnou je aj jej matka. Nový Čas prišiel so šokujúcim zistením.

Hviezda deväťdesiatych rokov odišla do Ameriky žiť svoj veľký sen. O jej živote sa vie ale veľmi málo. Pred časom vystrašila fanúšikov na sociálnej sieti, keď zverejnila volanie o pomoc. V statuse tvrdila, že jej muž je agresívny a že ju dokonca pravidelne bije.

Útok na manžela

​Ako však informuje Nový Čas, Barbaru ešte v roku 2016 zatkla polícia. "Privolali ma na parkovisko k potýčke dvoch žien a jedného muža. Obeťou bol práve muž, obvinená na neho útočila verbálne a neskôr aj fyzicky," uviedol policajt z Floridy. 

Išlo práve o speváčku, ktorá bola podľa jeho slov intoxikovaná, o čom svedčí aj fotografia, ktorú zverejnila floridská polícia.

Florida, Sarasota County

Haščáková mala udrieť svojho manžela Stevieho lakťom do brucha a pokúšala sa ohroziť aj neďaleko stojacu ženu. Podguráženú speváčku odviezli na policajnú stanicu do Sarasoty.

Roky trpí psychickými problémami, ktoré sa prehĺbili po smrti milovaného otca.

Haščákovú preslávil hit SEN, ktorý naspievala s MC Erikom:

Súvisiace články

Najčítanejšie