Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ďalšia hviezda sa obula do Harryho a Meghan! Je to príšerná osoba, myslí si o herečke!
Zdielať na

Ďalšia hviezda sa obula do Harryho a Meghan! Je to príšerná osoba, myslí si o herečke!

Archívna reportáž

Na pár vojvodov zo Sussexu, Harrryho a Meghan, sa zo strany britských obyvateľov valí čoraz väčšia vlna kritiky. A nechýbajú medzi nimi ani známe tváre. Zrejme im nemôžu odpustiť najmä to, že doslova ušli z britských ostrovov, kde bol najmä princ Harry mimoriadne obľúbený pre jeho šibalskú povahu. Radi mu odpustili aj malé priestupky voči pravidlám, ktorých sa občas dopúšťal na divokých večierkoch. Ochotne prijali aj jeho sobáš s americkou herečkou Meghan Markle. Odvtedy je ale všetko inak a sympatie voči Harrymu sú minulosť.

Nevedno odkiaľ pramenilo sebavedomie peknej americkej herečky z Los Angeles, keď donútila princa Harryho opustiť kráľovskú rodinu. Azda sa Meghan nepozdávalo, že by mala hrať až druhé husle v rámci reprezentácie kráľovského paláca. V hierarchii je totiž vyššie vojvodkyňa Kate, manželka princa Villiama. Najskôr svoju nevôľu vyjadrila odchodom s Harrym z Kensingtonského paláca, kde bývali vedľa Kate s Villiamom, do Frogmore Cottage. Ten dostali do daru od kráľovnej a za nemalé peniaze daňových poplatníkov ho dali zrekonštruovať.

Ani bývanie v súkromí na vidieku vojvodom zo Sussexu napokon nestačilo. Stále sa vraj cítili neslobodní. Zanedlho po narodení synčeka opustili Britániu, vraj aby ho mohli v pokoji vychovávať, čo Briti vtipne nazvali Megxit, hoci nikdy sa jasne nepotvrdilo, koho to bol nápad. No zdá sa, že ľudia v tom majú jasno.

Pripomeňte si obrovský hit punkovej legendy:

Dokonca aj punkový spevák Johnny Rotten zo Sex Pistols odkázal princovi Harrymu: "Nazdar, vráť peniaze daňovým poplatníkom". Narážal na jeho veľkolepý sobáš s Meghan vo Windsore za nemalé peniaze z daní britských občanov. "Tento princ Harry, ten sa vôbec nesnaží situáciu okolo seba zlepšiť. Myslí len na seba! Fajn, ahoj. Vráťte peniaze späť," cituje odkaz Johnnyho Rottena portál The Sun. Vtipné je, že z punkera, ktorý kritizoval kráľovnú aj v obrovskom hite God save the Queen, sa stal na staré kolená zástanca monarchie.

​Rotten si v kritike kopol najmä do Meghan. "Je to príšerná osoba. Veľmi zlá herečka. Ale teraz je v majstrovskej triede. Pokiaľ nechcú byť súčasťou kráľovskej rodiny, prečo sa nevzdajú titulov, nevybavia si obecný byt a nezoženú si normálnu prácu?“ prehlásil punker a dodal zmierlivejšie: "Harryho je škoda, nemusel ísť touto cestou". A ku kritike sa pridal aj iný slávny britský hudobník, bývalý gitarista skupiny Oasis, Noel Gallagher. "Princa Harryho fakt niekto berie vážne? Veď je to len malé šialené dieťa. Obecne nemám rád prospechárov, sku*vene ma vytáčajú," zvolil drsný tón na konto princa Harryho. Jeho útek z rodnej krajiny Briti považujú za zbabelosť, čo mu aj ako elitnému vojakovi ich armády nedokážu prepáčiť. Ktovie, ako to vnútorne Harry prežíva, navonok ale stále stojí za rozhodnutím odísť.

TASR/Matej Kukučka

Súvisiace články

Najčítanejšie