Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Syn známej celebrity v nemocnici po reakcii na vakcínu!
Zdielať na

Syn známej celebrity v nemocnici po reakcii na vakcínu!

Archívna reportáž

Azda najdiskutovanejšou témou je aktuálne prebiehajúce očkovanie proti COVID-19. Kým niektoré štáty už stihli za krátky čas podať vakcínu značnej časti obyvateľov, iné určili ako prioritu očkovať zdravotný personál či rizikové skupiny. Veľká Británia už zaočkovala viac ako 10 miliónov obyvateľov a to najmä starších ľudí či ľudí s vážnymi zdravotnými problémami. Medzi nich patrí aj 18-ročný syn britskej celebrity, ktorý sa od narodenia pasuje s niekoľkými vážnymi diagnózami naraz. Aby toho nebolo málo, po podaní vakcíny sa mu zdravotný stav náhle zhoršil.

Britská modelka a televízna hviezdička Katie Price prostredníctvom sociálnej siete zdieľala obavy o zdravie svojho syna Harveyho, ktorý absolvoval prvú dávku očkovania proti koronavírusu. Chlapec, ktorý trpí niekoľkými vážnymi genetickými poruchami a s tým súvisiacou nadváhou, dostal podľa jej slov iba krátko po vakcinácii silnú triašku a horúčku blížiacu sa 40 stupňom Celzia.

Harvey, ako sa vola 18-ročný syn kontroverznej britskej modelky, trpí od narodenia autizmom, Prader-Williho syndrómom, ktorý spôsobuje zároveň obezitu a navyše je aj čiastočne slepý. Na svoje vážne diagnózy berie každodenne niekoľko liekov, a práve tie mohli byť podľa Katie za jeho hrozivo vyzerajúcou reakciou na vakcínu. "Reagoval skutočne vysokou teplotou, horúčkou až 39,9 stupňov. Harvey si vyžaduje špeciálne zaobchádzanie a pozornosť, nemohla som teplotu znižovať sama. Tak sme okamžite vyrazili na najbližšiu pohotovosť," opisuje hrozivé momenty päťnásobná mama.

Katie Price sa s fanúšikmi takmer s každým detailom jej rodinného života, so synom Harveym si takto upiekli koláč:

"Urobili mu krvné testy, röngten, EKG, no všetko vyšlo v poriadku, Povedali nám, že to bola iba silnejšia reakcia na covid vakcínu," povedala Katie a opýtala sa svojho syna či je už v poriadku vo videu v instastories. Ocenila aj skvelý prístup personálu v jednej z londýnskych nemocníc. Zároveň prekvapila slovami o vakcíne, kvôli ktorej vlastne v nemocnici so synom Harveym skončili. "Všetci boli fantastickí, ja sama sa už neviem dočkať, kedy si dám vakcínu proti covidu, a napriek našej skúsenosti odporúčam každému to isté. Harvey je už úplne v poriadku a má sa dobre," prezradila ďalej vo videu a tvrdí tiež, že Harvey bol jednou z najmladších osôb, ktoré vakcínu dostali.

Katie s dcérou Princess: 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katie Price (@katieprice)

Zdôraznila však, že vakcíne dôveruje, ale jej syn Harvey je špecifický prípad. Nepríjemná reakcia bola pravdepodobné spôsobená liekmi, ktoré už dlhodobo jej syn musí užívať. Našťastie, nepríjemné vedľajšie účinky vďaka rýchlemu zásahu lekárov rýchlo ustali a Harvey sa už nadránom cítil ako rybička. "Harvey, čo si si odo mňa vypýtal dnes ráno o štvrtej? Kuriatko s hranolkami," spýtala sa vo videu statočného Harveyho  a milovaného syna nežne pobozkala na líce. Glamour modelka Katie Price, známa aj pod prezývkou Jordan, má Harveyho z krátkeho romániku s futbalistom Dwightom Yorkeom, ktorý však o výchovu postihnutého syna nejaví záujem. So spevákom Petrom Andrem má dcéru Princess (13) a syna Juniora (15), pre zmenu syna Jetta (7) a 6-ročnú dcérku Bunny má s bývalým partnerom, striptérom Kieranom Haylerom. Momentálne Katie randí s hviezdičkou reality šou a dílerom áut Carlom Woodsom.

Súvisiace články

Najčítanejšie