Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Najkrajšia fotka! Monika Beňová ukázala svoju rozkošnú dcérku po kúpaní!
Zdielať na

Najkrajšia fotka! Monika Beňová ukázala svoju rozkošnú dcérku po kúpaní!

Archívna reportáž

Už tri a pol mesiaca robí svojim rodičom radosť malá princezná Lea. Europoslankyni Monike Beňovej sa podarilo to, čo v jej 52 rokoch už rozhodne nikto nečakal - otehotnela a úspešne donosila takmer do konca. Niečo vyše mesiac pred termínom napokon muselo prísť bábo na svet pre zdravotné komplikácie, ktoré gravidita jeho mame spôsobovala, no obe boli v poriadku a veľmi rýchlo išli z pôrodnice domov.

Spočiatku bola Monika Beňová odhodlaná, že svoju dcérku si zatiaľ nechá pre seba a budú sa z nej radovať len v trojici - spolu s Beňovej partnerom, 36-ročným advokátom Ľubomírom Klčom a s jej 32-ročným synom Martinom. A pomerne dlho aj vydržala, Leušku ukazovala len v náznakoch, poriadne sa malou kráskou pochválila až pred mesiacom.

Ani potom ale profil Moniky Beňovej na Instagrame nezačali zaplavovať fotky jej dcérky, europoslankyňa a niekdajšia hviezda spoločenských rubrík už dobre vie, aké cenné je súkromie. Občas ale predsa len pekné momentky zo súkromia pridá.

Monika Beňová si svoje bábätko užíva naplno:

​Tak teraz potešila svojich vyše 30 tisíc fanúšikov skutočne veľmi rozkošnou fotkou. Ukázala svoju Leušku tesne po kúpaní, čo je obvykle chvíľa, keď sú bábätká spokojné, ak patria medzi milovníkov vody. Evidentne Beňovej dcérka je malá rybka. "Ešte keď bolo na svete všetko v nádeji, že bude už dobre, tatinko mi nakúpil tieto skvelé bavlnené uteráčiky a deky u tety Bei a mne je v nich úplne super a väčšinou hneď zaspím," napísala Beňová a dodala, že už sa tešia s dcérkou aj na bábätkovský kurz pre celkový psychomotorický rozvoj, ale aj na plávanie pre najmenších.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

To si ale zrejme ešte pár týždňov počkajú, hoci, presne ako Beňová píše, mnohí už živili nádej, že február prinesie zmenu. Ako je ale zrejmé aj z Beňovej Instagrame, nijako zásadne opatreniami netrpí. S kočíkom nachodí kilometre, užíva si príjemnejšie dni na vyhrievanej terase a napokon, všetko šťastie sveta, ktoré aktuálne potrebuje, je stelesnené v jej bábätku a milovaných blízkych. To je zrejme najlepší recept pre všetkých.

Súvisiace články

Najčítanejšie