Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Šialený výlet! Justin Bieber s manželkou sa v TOMTO vybrali spoznávať prírodu USA!
Zdielať na

Šialený výlet! Justin Bieber s manželkou sa v TOMTO vybrali spoznávať prírodu USA!

Archívna reportáž

V našich končinách je vo zvyku si na noc strávenú v prírode zbaliť kvalitný stan, poprípade na dlhší pobyt aj mobilný karaván a náčinie na opekanie. Vo svete bohatých a slávnych sa tieto zvyky možno trochu odlišujú, no ak sa jedná o áčkovú americkú celebritu, na kempovanie "postačí" aj plne vybavené vozidlo v hodnote takmer jeden a pol milióna eur.

Justin Bieber spolu sa so svojou manželkou Hailey rozhodol využiť voľný čas na oddych v prírode. Niet sa čo čudovať, obrovský severoamerický kontinent ponúka mnohé nevídané krásy a zážitky. Avšak k preprave a na prenocovanie sa rozhodli využiť luxusný autobus, ktorý bol pôvodne určený na úplne iný účel.

​Spevák Justin Bieber veľmi ťažko niesol fakt, že kvôli nariadeniam v dôsledku pandémie COVID-19 musel svoje pripravované turné s názvom Changes zrušiť a presunúť na iný termín. Avšak niektoré záležitosti, ktoré sa turné týkali, už boli dohodnuté a nezvratné. Medzi tie patrí aj dohodnutá preprava pomedzi mestá počas veľkolepej hudobnej šnúry, ktorá stojí nemalé peniaze. Ako píše denník Daily Mail, za obrovskú investíciu si však môže spevák počas prestávok a prepravy užívať v autobuse luxus 5-hviezdičkového hotela.

Justin nakrútil sériu videklipov v prírode, po klipe Changes v kanadskej prírode je to pieseň E.T.A. s výhľadom na majestátne kopce nad Los Angeles:

Justin sa rozhodol autobus využiť na súkromné účely a tak si s manželkou počas výletov užíva izbu s krbom, s niekoľkými veľkoplošnými televízormi a obrovskú manželskú posteľ. Aby pár vyzeral vždy trendy a šik, v izbe sa nachádza aj obrovský šatník a luxusná mramorová kúpeľňa. A ak si už teraz niekto klope po čele, čaká ho ešte čerešnička. V autobuse sa totiž nachádza aj plnohodnotná sauna pre dve osoby. Obrázky z útrob tohto mobilného kolosu si môžete pozrieť v galérii TU.

Justin počas voľných chvíľ naberá energiu a inšpiráciu v prírode:

Spevák a jeho manželka sa vybrali na romantický výlet do národného parku v štáte Utah. Spolu s ochrankou si užili neskutočné výhľady, prítomnosť divočiny, pasúce sa bizóny či majestátne kone. Neskôr si vybehli na túru po neďalekých skalách, kde našli skryté jazierko, v ktorom sa po náročnom výkone osviežili. Zdá sa, že manželstvo mladých Bieberovcov je idylické, a podľa zamilovaných pohľadov je jasné, že tí dvaja by spolu boli šťastní hádam aj v hrdzavej embéčke pod celtou na Šírave.

Súvisiace články

Najčítanejšie