Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Petr Janda má nové tetovanie! A TOTO priznal o drogách v jeho živote!
Zdielať na

Petr Janda má nové tetovanie! A TOTO priznal o drogách v jeho živote!

Archívna reportáž

Rockeri nestarnú, to je istá vec. Stačí sa pozrieť na Rolling Stones, o ktorých sa s vtipom hovorí, že svoje telo už drogami a alkoholom priam zakonzervovali. Olympic v časoch hlbokého socializmu v Československu síce nezažíval až takú divočinu, no aj tak by ich memoáre boli iste veľmi husté.

Petr Janda je už vo veku, keď by si ho niektorí možno predstavovali s krížovkami v hojdacom kresle. No raz rocker, navždy rocker, a rozhodne to platí aj v prípade 78-ročného frontmana legendárnej kapely.

Petr Janda otvorene priznal, že v živote mu pretieklo hrdlom mnoho litrov alkoholu, píše portál Blesk.cz. Asi to nikoho neprekvapuje, čo iné si aj po koncerte rockovej kapely predstaviť, ako žúr do rána.

Olympic patrí medzi kapely, ktoré tiež už párkrát ukončovali kariéru, no napokon sa vždy na pódiá vrátili:

​Otec speváčky Marty Jandovej priznal, že sa ho mnohí kamaráti pokúšali presvedčiť aj na drogy, no vždy odolal. Na zábavu mu úplne stačil alkohol. "Po koncertoch sme popíjali. Kúpili sme nejaké lacné pitie a to sme do seba na izbe liali, pustili si muziku a vyťahovali sa, ako to rozbalíme, také tie rockerské kecy," spomína Janda na začiatky kapely. "Keď boli dievčatá, bolo to ešte lepšie. V jednom období ich bolo fakt dosť, to sme museli selektovať. Také, čo vyzerali, že s nimi nebude zábava, sme nebrali," šokoval spevák v talkshow 7pádov na Prime.

Petr Janda je neštandardný senior, aktívny aj na Instagrame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Zpátky doma.

Príspevok, ktorý zdieľa Petr Janda - Olympic (@petrjandaolympic),

"Ja som nikdy nevyskúšal drogy, hoci mladší kolegovia vraveli, že je to super. Niektorí ale hovoria, aby som do toho nešiel, tak ja do toho zatiaľ nejdem," žartuje rocker na prahu osemdesiatky. Jeden výstrelok si ale predsa len doprial, nechal sa potetovať. Pred pol rokom si nechal na predlaktie vytetovať pavúka s iniciálkami mien jeho piatich detí - Petra (†35), Marty (46), Elišky (26), Anežky (10) a Rozárie (8).

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie