Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tehotná Vendula Pizingerová bola na ultrazvuku! A zažila veľké prekvapenie!
Zdielať na

Tehotná Vendula Pizingerová bola na ultrazvuku! A zažila veľké prekvapenie!

Archívna reportáž

Vendula Piznigerová, vdova po slávnom skladateľovi veľkých československých hitov, Karlovi Svobodovi, je po tretíkrát, tentokrát už zjavne skutočne šťastne, vydatá. S jej o 16 rokov mladším manželom Josefom čakajú bábätko, na ktoré sa už nesmierne tešia.

Vendula Pizingerová má 48 rokov a to, že otehotnela, považuje za osudový zázrak. V živote zažila veľkú tragédiu, keď jej ako 5-ročná zomrela dcérka Klárka na leukémiu. Azda aj preto by si teraz veľmi želala dievčatko.

No, pochopiteľne, poteší sa aj synovi. Jedného už má a 15-ročný Jakub jej robí veľkú radosť. O chlapčekovi sníva aj Vendulin manžel. "Jasné, že ja by som chcela dievča, ale na druhej strane, zaplať pánboh, keď bude zdravé a v poriadku, ale aj tak by som chcela dievčatko," povedala pred časom Vendula.

Predchádzajúce manželstvo Venduly skončilo tragicky, manžel Karel si siahol na život:

​Práve v stredu absolvovala ultrazvuk a vzhľadom k štádiu tehotenstva je už takmer isté, že presne vie, bábo akého pohlavia sa jej skrýva v brušku. Evidentne to ale nechce prezradiť, pochválila sa totiž úplne iným, hoci nepochybne jedinečným zážitkom."Dnes mi do auta priletela vážka pre šťastie. Keď som išla z ultrazvuku! Vážka je klenot ríše hmyzu, rada ich pozorujem," napísala Vendula.

Hoci pohlavie bábätka neprezradila, na základe radostného statusu je zrejmé, že všetko je v poriadku a tehotenstvo napreduje, ako má. Vendula je približne v šiestom mesiaci a tehotenstvo si po úvodných ťažkých nevoľnostiach konečne naplno užíva. Svedčia o tom aj pomerne časté radostné fotky z rôznych romantických výletov s manželom.

Súvisiace články

Najčítanejšie