Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Smutné tajomstvo mena dcéry Brada a Angeliny! Pre TOTO sa volá Shiloh!
Zdielať na

Smutné tajomstvo mena dcéry Brada a Angeliny! Pre TOTO sa volá Shiloh!

Archívna reportáž

Už z prvého počutia je jasné, že prvorodená dcéra hviezdnych exmanželov, Angeliny Jolie a Brada Pitta, má neobvyklé meno. No rodičia jej ho nedali len preto, že sa im jednoducho zapáčilo medzi tisíckami iných.

Shiloh prednedávnom oslávila 14. narodeniny a presne tak dlho k nej, pochopiteľne, patrí aj neobvyklé meno, hoci ona sama sa vraj necháva oslovovať radšej John. Ktovie, či za tým nie je aj smutná história jej mena, píše portál Mirror.

Angelina vraj mala vždy jasno v tom, ako sa raz bude volať jej vlastná dcéra. Dokonca ani Brad Pitt nemal žiadnu šancu jej ho vyhovoriť. No romantický príbeh to rozhodne nie je.

Manželstvo krásneho páru sa neskončilo happyendom:

​Meno mohlo patriť kedysi úplne inej osobe - sestre Angeline Jolie. Tá sa ale, žiaľ, nikdy nenarodila. Angelinina mama o ňu predčasne prišla. "Meno Shiloh chceli dať moji rodičia svojmu prvému dieťaťu, dievčatko sa malo volať Shiloh Baptist. Mama ale potratila," prezradila 45-ročná Jolie smutný príbeh svojich rodičov.

​Tí vybrali bábätku meno podľa toho, že práve v čase, keď bola Angelinina mama tehotná, nakrúcal jej otec, herec Jon Voight, film v Georgii a tak si proste vybrali čo najjužanskejšie meno. Angeline sa príbeh o nenarodenej sestre tak dotkol, že sama neskôr používala jej meno ako pseudonym. "To meno som mala vždy rada. Používala som ho v hoteloch, nebývala som v nich ako Angelina, ale ako Shiloh Baptist. Keď mi chcel zavolať Brad na hotelovú izbu, pýtal si ma tým menom," priznala Jolie. Možno herečka časom prezradí aj to, prečo sa jej dvojičky volajú Vivienne a Knox.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie