Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Brad Pitt usporiadal mega oslavu pre Shiloh! Došiel aj človek, ktorého nečakal!
Zdielať na

Brad Pitt usporiadal mega oslavu pre Shiloh! Došiel aj človek, ktorého nečakal!

Archívna reportáž

Americkému hercovi Bradovi Pittovi, zdá sa, zasvietilo svetielko na konci tunela potom, ako sa jeho exmanželka Angelina Jolie rozhodla opäť otvoriť súdne ťahanice ohľadom starostlivosti o ich spoločných potomkov. Svedčí o tom oslava narodenín jeho dcéry Shiloh, na ktorej sa zúčastnilo všetkých šesť potomkov, biologických aj adoptovaných, niekdajšieho hollywoodskeho páru.

Prominentný otecko Brad Pitt pripravil pre svoju milovanú dcérku k jej 14. narodeninám skvelú oslavu plnú darčekov, jedla a zábavy, ale najmä zabezpečil prítomnosť všetkých jej piatich súrodencov. Dokonca prišiel aj osemnásťročný Maddox, s ktorým mal Brad údajne veľmi naštrbené vzťahy a obával sa, že sa preto nezúčastní.

Brad sa mal vraj na mladého pána ešte pred niekoľkými rokmi osopiť a uštedriť mu jedno výchovné zaucho. To mladý tínedžer Maddox ťažko niesol, a navyše sa toho s plnou vervou chytila aj jeho bývalka Angelina, ktorá to neváhala použiť proti Bradovi v ťahaniciach o výchovu detí po ich rozvode. Zdá sa však, že sa pomaly vracia všetko do starých koľají a Maddox zabudol na hnev. Podľa informácií denníka The Sun sa pridal k svojim súrodencom a zúčastnil sa oslavy narodenín svojej sestry Shiloh.

Pred nedávnom otvorila Angelina staré rany, a chcela opäť obmedziť Bradove práva na výchovu o ich potomkov:

„Brad veľmi túžil urobiť tento deň pre Shiloh špeciálnym, stále nevie uveriť, ako veľmi už vyrástla,“ prezradil zdroj z hercovho okolia. Dodal, že oslavu usporiadal priamo v jeho kalifornskom dome v Loz Feliz a niesla sa v duchu pizza párty. Shiloh si spolu so svojimi súrodencami, jedenásťročnými dvojičkami Knox a Vivienne, Zaharou (15) Paxom (16) a už spomínaným Maddoxom spoločne pozreli video odkaz od rodinných známych a príbuzných po celom svete, ktorých pre vírus nemohli dlhý čas navštíviť.

„Shiloh dostala ohromné množstvo darčekov, veľmi ju baví fotografovanie. Od Brada dostala vintage Polaroid fotoaparát, a vytvoril jej album s jej najlepšími fotkami z posledných rokov,“ prezradil ďalej zdroj informácie z kuchyne Brada Pitta.

„Pre Brada sú najdôležitejšie jeho deti. Tvrdí, že sa o živote naučil najviac práve vďaka svojim deťom. S Angie sa už vzťahy tiež zlepšili, odkedy sa dohodli na určitých pravidlách pri výchove,“ tvrdí zdroj. Azda už aj ikonických pár bývalých manželov uznal, že žabomyšie vojny nič nevyriešia a najdôležitejšie je šťastie ich spoločných potomkov.

Súvisiace články

Najčítanejšie