Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Divoký žúr u mamy Mira Jaroša?! Miro si doviedol kamarátov a už to išlo!
Zdielať na

Divoký žúr u mamy Mira Jaroša?! Miro si doviedol kamarátov a už to išlo!

Archívna reportáž

Miro Jaroš je veselá kopa, o tom niet pochýb. Má rád ľudí a rád sa zabáva. No ešte radšej má svoju mamu, o ktorú sa stará tak, žeby mohol ísť príkladom všetkým ľuďom.

Pri pohľade na Mirov Instagram by sa zdalo, že viac býva v rodnej Tepličke nad Váhom, ako v Bratislave. So železnou pravidelnosťou tam totiž chodí 42-ročný spevák navštevovať svoju mamu Štefániu.

Hoci pani Štefánia žije sama, osamelá nie je. Ale, prekvapivo, nie je to vďaka jej rovesníkom z dediny.

Mira milujú azda všetky deti na Slovensku:

​Miro pravidelne pridáva na Instagram fotky so svojou mamou, či už zo spoločných dovoleniek, alebo sa pochváli, že pomáhal v záhrade či v kuchyni. No teraz prišlo niečo úplne iné - v maminom dome sa odohral žúr, ktorého sa okrem nej a Mira zúčastnil aj spevák Tomáš Bezdeda a kamarátka Nikola. Miro pridal fotku, na ktorej zjavne po polnoci tancuje so svojou mamou, no "pochválil" sa aj neporiadkom, ktorý narobili.

Instagram/MJ

Instagram/MJ

​Jaroš priznal, že jeho kamaráti vôbec nutne nepotrebujú jeho prítomnosť, aby do domu v Tepličke zablúdili. "Mama mi prezradila, že niektorí kamaráti chodia k nám na návštevu, aj keď nie som doma. Iba tak, prehodiť pár slov, keď prechádzajú cez Tepličku. Momentálne dostávajú ako darček bazový sirup alebo pečený čaj, ktorý vyrába. Moja mama je super," napísal Miro k fotke z maminej kuchyne.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

U mamy v kuchyni. Kamaráti majú u nás vždy dvere otvorené!? Mama ich obskakuje, robí prehliadku bazových sirupov v originálnych fľašiach od alkoholu, núka zemiakové osušky, či čaj z byliniek. Smejeme sa nahlas, smejeme sa veľa. A ešte dlho sa budeme!? Aj papučí máme dosť? PS: Mama mi prezradila, že niektorí kamaráti chodia k nám na návštevu, aj keď nie som doma. Iba tak, prehodiť pár slov, keď prechádzajú cez Tepličku. Momentálne dostávajú ako darček bazový sirup alebo pečený čaj, ktorý vyrába. Moja mama je super❤️ Dnes s @tomas_bezdeda & @nok_plech #family #rodina #doma #kamarati #galgan

Príspevok, ktorý zdieľa Miro Jaros (@jarosmiro),

A nie je sa čo čudovať, podľa toho, čo Miro Jaroš ešte prezradil. "Kamaráti majú u nás vždy dvere otvorené! Mama ich obskakuje, robí prehliadku bazových sirupov v originálnych fľašiach od alkoholu, núka zemiakové osušky, či čaj z byliniek. Smejeme sa nahlas, smejeme sa veľa," napísal Miro s láskou a vďačnosťou. Hoci s otcom nemal ideálny vzťah, evidentne mama spravila všetko, aby mu lásku vrchovato vynahradila za oboch.

Súvisiace články

Najčítanejšie