Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Karanténa poznačila mnohé vzťahy! Marešova manželka: Čo je veľa, to je príliš!
Zdielať na

Karanténa poznačila mnohé vzťahy! Marešova manželka: Čo je veľa, to je príliš!

Archívna reportáž

Od polovice marca do polovice mája platili pomerne prísne nariadenia tak u nás, ako aj v susednej Českej republike. Mnoho párov zažilo dovtedy nevídanú situáciu - partneri spolu boli zrazu 24 hodín denne. Stúplo aj domáce násilie, no ak aj nedošlo až k tomuto, "ponorke" čelili mnohí.

Aj celebrity sú len ľudia. Pre rozlietaných umelcov, ktorí trávia obvykle večery vystupovaním či na koncertoch, nastala nevídaná situácia. Podobne na tom boli aj mnohí moderátori, medzi nimi aj populárny český rozhlasový moderátor, 44-ročný Leoš Mareš.

S manželkou Monikou sú spolu 5 rokov a hoci sa ich vzťahy javí byť absolútne idylický, karanténa zanechala aj na ich láska stopy.

​Ako pre portál Super.cz priznala 45-ročná pani Marešová, nemožno však ani zďaleka hovoriť o katastrofe. "Často som myslela na tie päťčlenné rodiny žijúce v dvojizbových bytoch. Ak ich deti nechodia do školy, tak je to veľmi náročné. Ja som vďačná, že sme mohli byť vďaka statku v južných Čechách v prírode, že som mohla vybehnúť do prírody, prevetrať si hlavu," hovorí o výhodách takpovediac bezodnej peňaženky Monika.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

ᴴᴬᴾᴾᵞ ᴮᴵᴿᵀᴴᴰᴬᵞ ᴹᵞ ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Marešová (@monikamaresova),

S Leošom rešpektujú súkromie toho druhého, aj jeho potreby, preto jednoducho každý robil to, čo má rád. V prípade Moniky je to beh, ktorý jej pomáhal prečistiť si hlavu, aj udržiavať sa vo forme. V neposlednom rade prispel aj k tomu, že sa ponorke úspešne vyhli. "Žeby sme mali pred podpisovaním rozvodových papierov, tak to nie. Mám veľa nabehané a Leoš si pozrel mnoho častí nekonečných seriálov," prezradila recept na šťastné manželstvo v čase karantény.

​No tri mesiace sú už skutočne veľa aj na čerstvo zamilované páry. "Čoho je veľa, toho je príliš, ale my dvaja dokážeme fungovať tak, že si dávame priestor aj doma. Keď sa niekto chce pozerať na televízor a druhý nie, tak mu dáme priestor," uzavrela Monika Marešová správu o naďalej pretrvávajúcej manželskej idylke.

Súvisiace články

Najčítanejšie