Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tehotná Vendula Pizingerová má obrovské želanie! Pri ani jednom z jej detí to nezažila!
Zdielať na

Tehotná Vendula Pizingerová má obrovské želanie! Pri ani jednom z jej detí to nezažila!

Archívna reportáž

Na prvého mája "vybuchol" profil vdovy po skladateľovi Karlovi Svobodovi, dnes opäť šťastne vydatej šéfky nadácie Kvapka nádeje. Vendula Pizingerová totiž vo svojich 48 rokoch zverejnila správu, ktorú už asi nikto nečakal. So svojím 32-ročným manželom čakajú bábätko!

Odvtedy prešiel mesiac a Vendula Pizingerová sa medzitým utešene zaokrúhlila a poľavili už aj ranné nevoľnosti. O tých prezradila to, že v predchádzajúcich dvoch tehotenstvách ju netrápili, zato toto tretie si to vybralo aj s úrokmi, povedala pre magazín Blesk.cz.

Vendula priznala, že oľutovala nevypnutie komentárov pod radostnou správou. Hoci drvivá väčšina bola pozitívnych a prajných, našli sa aj skutočne nechutné. "Samozrejme, narážali na vek, aj na rozdiel vekový medzi mnou a manželom. Po zvážení všetkého to neberiem tak, že by sme boli nezodpovední, sme predsa kompaktná rodina a mám výhodu, že mám aj mladú svokru. Stať sa môže ostatne komukoľvek kedykoľvek čokoľvek," vyjadrila sa k nekončiacim komentárom na jej vek.

​Vendula zatiaľ neprezradila, čo čaká, no nakoľko prišla pre leukémiu o 5-ročnú dcérku Klárku, želala by si dievčatko.  "Mužská časť rodiny chce chlapca, ženská časť, ktorá je v prevahe, chce dievča. Môj muž sa ale narodil na šťastnej planéte a všetko, čo si želá, mu vyjde, takže keď si praje chlapca, je možné, že mu to vyjde. Jasné, že ja by som chcela dievča, ale na druhej strane, zaplať pánboh, keď bude zdravé a v poriadku, ale aj tak by som chcela dievčatko," povedala so smiechom Vendula.

​Pizingerová hovorí, že zažíva krásne obdobie, keď si jej 15-ročný syn vytvoril krásny vzťah s nevlastným otcom, ktorý ho zasväcuje do rôznych zručností aj okolo domu. Bábätko preto mladý muž až tak nerieši. "U Kuba prebieha puberta, reaguje na úplne iné veci, ako na toto, síce najprv vravel, že to snáď nie je ani možné, ale vo finále sa teší," povedala spokojná nastávajúca mamička.

Vendula má láskyplnú a stabilnú rodinu:

Vendula sa snaží myslieť pozitívne a nakoľko sa vyvíja zatiaľ všetko úplne ideálne, dovolí si už sa aj tak trochu tešiť na čas po pôrode. Má jeden obrovský sen. "Keď som mala Klárku, od roka a pol sme boli v nemocnici, keď mal Kubo rok a pol, zabil sa mu otec, proste vždy, keď boli moje deti malé, bola som rada, že som to vôbec prežila. Dúfam, že toto tretie dieťa si užijem naplno," hovorí prezidentka nadácie, ktorá vie, kto bude v jej živote o zhruba štyri mesiace jednoznačne na prvom mieste.

Súvisiace články

Najčítanejšie