Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nie je miliardárka?! Za snahu dostať sa medzi najbohatších hrozí Kardashianke basa!
Zdielať na

Nie je miliardárka?! Za snahu dostať sa medzi najbohatších hrozí Kardashianke basa!

Archívna reportáž

Zdá sa, že klan hviezdičiek pomerne nepochopiteľnej reality show o rodine Kardashianok, trpí megalomániou. Azda najvýraznejšie to je u priženeného Kanye Westa, ktorý neváhal robiť scény ako malé dieťa, keď ho nechceli bez dôkazov zaradiť medzi miliardárov. No ešte vážnejší prípad sa javí byť jeho švagriná.

Kylie Jenner má len 22 rokov, no už sa ocitla na titulnej stránke magazínu Forbes ako najmladšia miliardárka, ktorá si dokázala zarobiť vlastnými silami. Hoci nepochybne netrie biedu, na desať cifier jej majetok nestačí, píše portál Forbes.com.

Magazín Forbes nerozdáva miestenky v zozname najbohatších ľudí len tak mirnix-dirnix. Majetok potenciálnych miliardárov pomerne dôkladne preverujú na základe podkladov, ktoré im boháči majú dodať.

Klan Kardashian už čelil nejednému škandálu:

​Zo začiatku sa zdalo, že Kylie Jenner, jedna zo sestier Kardashianových, s priezviskom po druhom manželovi matky klanu, Bruceovi Jennerovi, dnes už Caytlin, skutočne dokázala spraviť obchodný zázrak so svojou kozmetickou značkou. Nikomu zrejme ani nenapadlo, žeby niečo nebolo v poriadku, veď ktorý človek by falšoval údaje, len aby sa dostal do rebríčku, povedali si možno vo Forbes.

​Dva roky po sebe bola Kylie na prvom mieste v rebríčku najmladších miliardárov, ktorí si zarobili vlastnými silami. No v magazíne začali mať isté pochybnosti po bližšom pohľade na čísla, narástli ako prirýchlo. Teraz hrozí, že Kylie začnú preverovať úrady a ak sa machinácie dokážu, môže jej hroziť väzenie. "Myslím, že dôjde na neformálne vyšetrovanie, ktoré sa časom povýši na formálne a dôjde na predvolanie," vyjadril sa bývalý prokurátor mesta Los Angeles, Jan Handzlik.

Podľa Forbes Kylie klamala už od začiatku, už od roku 2016. "Hoci nemôžeme dokázať, že tie dokumenty sú falošné, hoci je to pravdepodobné, je jasné, že Kylie klamala," vyjadrili sa zástupcovia magazínu. Ona sama sa stavia k problému veľmi pokojne, v podstate tvrdí, že ju to vôbec nezaujíma. "To do čoho som sa zobudila. Myslela som si, že to je spoľahlivá stránka. Jediné, čo vidím, že množstvo nepresných vyjadrení a nedokázaných tvrdení. Haha. Nikdy som nežiadal o žiadny titul, ani som sa tam nepokúšala dostať klamstvom. Bodka," napísala na Twitter Kylie. Je už len otázkou, či bude musieť dokazovať svoju nevinu aj pred úradmi, a ako proces dopadne.

Súvisiace články

Najčítanejšie