Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Čo sa vo finále tehotenstva pokazilo?! TOTO je dôvod, prečo Bagárová rodila cisárskym!
Zdielať na

Čo sa vo finále tehotenstva pokazilo?! TOTO je dôvod, prečo Bagárová rodila cisárskym!

Pred štyrmi dňami zažila česká speváčka Monika Bagárová jeden z najsilnejších momentov, aký človek môže okúsiť. Stala sa mamou dcérky, ktorej dala meno po svokre - Rumia. No zjavne nešlo všetko celkom hladko.

Monika Bagárová a jej partner, 30-ročný zápasník Makhmud Muradov pôvodom z Uzbekistanu, sa stali v stredu šťastnými rodičmi rozkošného dievčatka. Keďže sa dali dokopy len koncom roku 2018, bolo to pomerne rýchle dotiahnutie vzťahu až k tomuto krásnemu bodu.

Monika počas celého tehotenstva priam žiarila, hoci pravda je, že tesne pred pôrodom zverejnila fotku poriadne opuchnutých nôh, čo môže byť v tehotenstve znakom vážneho problému. No podľa všetkého to nebola hroziaca preeklampsia, prečo napokon Monika nerodila prirodzene, píše portál Blesk.cz.

​Oficiálne stanovený termín pôrodu bol až o niečo neskôr, no napokon sa situácia zvrtla. "Monika mala rodiť na budúci týždeň, ale dievčatko nebolo otočené, tak chcela mať svojho pôrodníka a išla radšej na cisarák," prezradil vo svojej rannej rozhlasovej šou moderátor Leoš Mareš.

Hoci sa podľa mnohých pôrodníkov dá zvládnuť pôrod dieťatka otočeného koncom panvovým bez väčších problémov, asi si Monika povedala, že istota je istota a nechcela pri svojom prvom potomkovi nič riskovať. A tak sa aj stalo, všetko dobre dopadlo a 25-ročná mamička a jej partner doslova žiaria šťastím, čo bolo jasné už aj z fotky z pôrodnej sály.

Súvisiace články

Najčítanejšie