Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Krutá rana pre Dominiku Gottovú! Zomrel jej "druhý" otec, staral sa o ňu v detstve!
Zdielať na

Krutá rana pre Dominiku Gottovú! Zomrel jej "druhý" otec, staral sa o ňu v detstve!

Archívna reportáž

Asi najhoršiu správu sa dozvedela Dominika Gottová 1. októbra minulého roku. Jej milovaný otec, hviezdny Karel Gott vo veku 80 rokov po ťažkej chorobe odišiel navždy. Dominika sa netajil tým, že ju správa zdrvila. Prišla v čase, keď sa práve chcela dať dokopy a splniť sľub, že svoj život dá do poriadku.

Otec Karel Gott sa už nedočkal návratu Dominiky do Česka, ani jej odchodu od manžela Tima Tolkkiho, ktorý nebol práve Karlovým obľúbencom. Hoci iste by ho nepotešilo to, že Dominika sa rozhodla zverejniť všetky súkromné informácie o nej, aj o rodine.

Dominika za otcom vraj stále žiali, no aby toho nebolo málo, v piatok ju zasiahla ďalšia smutná správa. Zomrel človek, ktorý bol pre ňu druhým otcom, píše portál Blesk.

Smrť otca Karla Dominiku veľmi zasiahla:

​Karel Gott sa zo začiatku k svojej dcére verejne nehlásil a nikdy s jej matkou nežil. Dominikina mama Antonie Zacpalová si našla partnera, choreografa Václava Peigera. "Bol ako môj druhý otec. Keď som bola malá, tak u nás býval a medzi ním a mamičkou napokon vznikol vzťah. Mala som Vendu veľmi rada," povedala zronená Dominika.

​Nenabrala odvahu, aby smutnú správu o skone 67-ročného choreografa oznámila jej mame, ktorá vraj prežila s Václavom, hoci bol o 20 rokov mladší, pekný vzťah. Dominika nevie, čo presne stalo, ale vzhľadom k veku zosnulého zrejme išlo o nečakaný koniec. S kamarátom plánuje, žeby Peigerovi vystrojili pohreb a prípadne aj kar.

Súvisiace články

Najčítanejšie