Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Nebezpečné hry so Sanelom?! Jasmina priznala, že má zvláštny režim dňa
Zdielať na

Nebezpečné hry so Sanelom?! Jasmina priznala, že má zvláštny režim dňa

Archívna reportáž

Malý Sanel Vrbovský má už desať mesiacov. To je vek, keď už má dieťa režim dňa, teda presne stanovený čas na spánok nočný aj denný, ako aj jedenie. Jasmina ale priznala, že u nich je to nastavenie tak trochu neobvyklé.

Od začiatku vzťahu, najmä po narodení Sanela, sa Rytmus a Jasmina priznali, že každý z nich má iný režim. Kým Patrik je nočný vták a potom ráno dlho dospáva, jeho manželka pritom fungovala tak, ako väčšina ľudí.

Do svojho príbehu na Instagrame Jasmina aktuálne pridala dva veľavravné príspevky. Jeden je navyše okorenený aj pohybom, no ten vyráža dych.

Jasmina aktuálne pomáha ľuďom hľadať šťastie v novom projekte:

​Na videjku sa Rytmus práve venuje pohybovej aktivite - preskakovaniu prekážky. Všetko by bolo v poriadku, ak by tou prekážkou nebol malý Sanel. Je jasné, že chlapčekovi sa tento kúsok páči, keďže deti takéto žartíky obľubujú. Je teda na Rytmusovej zodpovednosti, či si verí natoľko, že môže vylúčiť pošmyknutie či inú nehodu, ktorá by viedla k zraneniu synčeka.

Instagram/JA

​Na fotke je ale ešte jeden zaujímavý údaj. Jasmina pridala informáciu o tom, koľko bolo v čase "telocviku" hodín. Presne 23:23, takže krátkou pred polnocou. Na druhej fotke je potom zjavne tvrdo spinkajúci Sanel a časový údaj znie 09:26 hodín.

Instagram/JA

Na desaťmesačné bábätko skutočne neobvyklé údaje, keďže väčšina rodičov sa snaží dávať deti spať čo najskôr, obvyklé rozpätie na večierku je kdesi medzi 19. až 21. hodinou. No sú aj takí, ktorým vyhovuje, že dieťatko nebuntoší už od šiestej ráno a preto ho dávajú spať neskôr. Evidentne to je prípad aj rodinky Vrbovských.

Súvisiace články

Najčítanejšie