Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Peklo v USA?! Meghan a Harry sa už zo strachu museli obrátiť na políciu!
Zdielať na

Peklo v USA?! Meghan a Harry sa už zo strachu museli obrátiť na políciu!

Archívna reportáž

Harry a Meghan prešli pol planéty, aby konečne našli svoj vysnívaný kus zeme. Obrovská luxusná vila v LA je nepochybne domom snov pre trojčlennú rodinku. No, ako sa dalo čakať, Spojené štáty americké tiež nie sú práve tichým miestom, kde sa rešpektuje súkromie hviezd.

Meghan a Harry síce obývajú skutočne obrovskú haciendu s ešte väčšou záhradou obohnanou vysokým plotom, no z jednej strany predsa len chránení nie sú. A preto hrozba prichádza zhora, píše portál Daily Beast.

Po pár týždňoch v novom domove si Harry a Meghan začali všímať, že niečo nie je v poriadku. Tlmené bzučanie nad ich hlavami sa objavovali už akosi pričasto.

Meghan už raz s bulvárom praskli nervy:

​Manželia si uvedomili, že im nad hlavami im neustále lietajú drony. Iste je hlavným cieľom ich majiteľov spraviť nejakú exkluzívnu fotografiu, ktorú by následne za slušné peniaze predali médiám. No vojvodovia zo Sussexu začali mať aj strach o život.

​Hoci zamestnávajú ochranku, ani tá nedokáže zabrániť preletom dronov, preto sa Meghan a Harry obrátili na políciu. "Vidia, ako sa k nim zlietajú drony a síce chápu, že ich zrejme ovládajú fotografi, ale nie je dobré sa spoliehať, že to tak je naozaj," povedal nemenovaný zdroj z blízkosti páru. Najmä Meghan má obavy, keďže sa už stretla s vyhrážaním. "Pred svadbou dostávala rasistické vyhrážky smrti, hrozba útoku je pre nich reálna. Ako by sa cítil ktokoľvek iný, keby mu nad hlavami lietali drony v čase, keď sa vonku hrajú so svojím synom?" pýta sa oprávnene kamarát páru.

Los Angeles neprinieslo Harrymu a Meghan vysnívaný pokoj a slobodu, zdá sa. Naopak, na každom kroku ich prenasledujú paparazzovia, prenasledujú ich autá, ľudia z nich nespustia oči. Aspoň problém s dronmi sa im pokúša vyriešiť polícia, ako povedal hovorca miestneho policajného úradu, no ani to nebude jednoduché. Zrejme budú musieť pohroziť trestom, ako to spravili v podobnom prípade v Británii, keď ich drony sledovali v ich sídle Frogmore Cottage.

Súvisiace články

Najčítanejšie