Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Harry šokuje: Nebola to Meghan, kto chcel odísť od kráľovskej rodiny!
Zdielať na

Harry šokuje: Nebola to Meghan, kto chcel odísť od kráľovskej rodiny!

Archívna reportáž

Už takmer dva mesiace si žijú vojvodovia zo Sussexu po svojom. Opustili pohodlný kráľovský prístav, aby mohli žiť slobodne, ak sa o takom čomsi dá v prípade týchto slávnych osobností hovoriť. Tento ich krok vstúpil do histórie s názvom "megxit", no vraj to je omyl.

Odkedy prišla do rodiny, bolo zle a horšie. Americká herečka vraj spôsobil rozkol aj medzi bratmi Williamom a Harrym. Pochopiteľne, s touto povesťou to je ona, koho vinia Briti zo zmanipulovania Harryho a odchod z Británie.

Harrymu už ale praskajú nervy ždy, keď počuje "megxit". Lebo vraj to nebola Meghan, kto chcel opustiť život pod krídlami kráľovnej Alžbety II, píše portál The Sun.

​Princ tvrdí, že to je on, kto chcel opustiť skostnatené a prísne pravidlá monarchie. Všetko by sa mala verejnosť dozvedieť z pripravovanej biografie páru. "Pravda je taká, že tému odchodu nadhodil Harry," prezradil nemenovaný zdroj blízky vojvodom zo Sussexu. 

​Po správnosti by to teda asi mal byť "haxit". "Všetko bude v knihe. Je tam vysvetlené, prečo sa to muselo stať. Harry bol dlhodobo nešťastný, chcel ísť cestou, ktorú si vysnívali, tento krok zvažovali viac, ako rok," tvrdí zdroj. Meghan svojho rebelantského manžela podporovala, hoci si vraj nebola celkom istá, ako veľmi vážne to myslí. Ako sa ukázalo, myslel to úplne vážne. Teraz ho mrzí, že vina sa hádže na Meghan. Všetko by malo byť detailne vysvetlené v pripravovanej 368-stranovej knihe "Hľadanie slobody: Meghan, Harry a stvorenie modernej kráľovskej rodiny".

Súvisiace články

Najčítanejšie