Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Úrady zasiahli! Miliardár musel svojho syna premenovať, spravil TOTO!
Zdielať na

Úrady zasiahli! Miliardár musel svojho syna premenovať, spravil TOTO!

Archívna reportáž

Niekedy ani hromada peňazí na konte nezabezpečí človeku neobmedzené možnosti. Pravidlá sú pravidlá, a tie, ktoré nariadila vyššia moc, teda úrady, treba jednoducho dodržiavať. A tak sa slávny boháč môže rozlúčiť s robotickým menom pre svojho novorodeného synáčika.

Milionár a vesmírny nadšenec Elon Musk a jeho priateľka, excentrická speváčka Grimes, prednedávnom privítali na svete svojho prvého spoločného potomka. Titulky bulváru zaplavili čudné písmená a číslice, tie mali byť menom, ktoré rodičia vybrali pre malého Muska. Teraz kalifornské úrady prikázali zmenu.

X Æ A-12, takto neuveriteľne vyzerá, a ešte čudnejšie asi znie, meno, ktoré malo sprevádzať budúceho dediča ohromného majetku po celý život. Ako prináša portál The Guardian, kalifornským úradom sa údajne nepáčili arabské číslice na konci mena, a tak meno nekompromisne zmietli zo stola. Avšak malého Muska pred čudným menom aj tak príliš nezachránili. Rodičia číslovku 12 jednoducho nahradili rímskymi číslicami XII.

 Podľa tvorby speváčky Grimes nie je žiadnym prekvapením, že zaujala sci-fi fanatika Elona Muska:

Novopečená mamička, Kanaďanka Claire Boucher, ako sa speváčka s pseudonymom Grimes v skutočnosti volá, priznala, že boj so zákonom nakoniec prehrali. No prešibaný Musk si svojim spôsobom presadil to, čo si zaumienil.

Speváčka a novopečená mamička Grimes v odpovedi svojim fanúšikom priznala, že rímske číslice v mene jej potomka vyzerajú lepšie:

„Milé! Práve sme odstránili číslice, aby sme sa podvolili kalifornskému zákonu. A vyzerá to lepšie,“ pochvaľovala si nechcenú zmenu napokon speváčka na svojom instagramovom profile. A tak ostal vlk sýty aj ovca celá, ostáva veriť, že sám nositeľ tohto zvláštneho mena sa so svojím osudom jedného dňa stotožní.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie