Oblačno
14°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Špičkovú športovkyňu (†22) našli mŕtvu! Ide zrejme o samovraždu kvôli šikane
Zdielať na

Špičkovú športovkyňu (†22) našli mŕtvu! Ide zrejme o samovraždu kvôli šikane

Zdroj: Reprofoto/Uddn.com

To, že na internete okrem zábavy a poznania číha aj množstvo nástrah, je fakt. Navyše s rastúcou popularitou rastie aj tlak. Nie každý má možnosti, schopnosti či silu ustáť zlé a škodoradostné reči anonymov či iných záškodníkov. Obzvlášť citliví sú mladí ľudia, ktorí majú pocit, že musia byť vo všetkých smeroch dokonalí.

Obeťou kyberšikany sa zrejme stala len 22-ročná japonská športovkyňa Hana Kimura, ktorá sa stihla vo svojom mladom živote presadiť vo svete wrestlingu. Ešte známejšou sa stala po účasti v reality show známej streamovacej spoločnosti.

Podľa informácia portálu Tokyo Weekender nezvládla ružovovlasá wrestlerka šikanu, ktorá sa na ňu spustila po tom ako sa zúčastnila spomínanej reality šou s názvom Terrace House. V nej sa skupina mladých ľudí, uzavretá v jednom dome, snažila nájsť lásku. Projekt však kvôli pandémii koronavírusu dostal stopku, a tak sa súťažiaci pobrali domov predčasne.

Videom si fanúšikovia pripomenuli slávne momenty mladej športovkyne:

Mladé dievča malo po návrate do reality obdržať denne stovky negatívnych komentárov na Twitteri a sama sa vyjadrila, že sa z toho cíti unavená a slabá. Ťarchu nenávisti, žiaľ, neuniesla, a údajne spáchala samovraždu. To, akým spôsobom si vzala život, zatiaľ nie je známe. „Už nechcem byť človekom. Bol to život, ktorý som chcela milovať. Všetkým vám ďakujem, milujem vás. Dovidenia,“ zverejnila na Twitteri ešte v sobotu status v hrozivom znení. Posledný príspevok, kde objíma svoju mačku niesol už by stručné „Zbohom“.

K zbytočnej a nezmyselnej smrti spôsobenej kyberšikanou sa vyjadril aj wrestlingový komentátor:

 Vtedy sa jej najbližší už mali zmobilizovať, no žiaľ, pre mladú športovkyňu už bolo neskoro. „Absolútne mi láme srdce, ako krutí dokážu byť ľudia na sociálnych sieťach. Bolo mi cťou poznať Hanu Kimura, bolo to úžasné dievča s tou najláskavejšou dušou, obrovskou vášňou a mravnou silou. Som z tejto tragédie bez slov. Odpočívaj v pokoji, moja drahá priateľka,“ vyjadrila sa k hroznej udalosti jej americká kolegyňa, wrestlerka Tessa Blanchard (24).

Touto fotkou sa mladá žena rozlúčila s fanúšikmi na svojom Instagrame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa 木村花(HANA) (@hanadayo0903),

Vo svojej kariére mala pritom Hana slušne našliapnuté. V roku 2018 ju dokonca prestížny časopis Pro Wrestling Illustrated zaradil do stovky najlepších wrestleriek sveta, a stala tvárou organizácie Stardom Wrestling.  Cestu k tomuto športu si našla vďaka svojej mame, ktorá bola rovnako ako ona, wrestlingová zápasníčka. Smutné správy potvrdila organizácia Stardom Wrestling, v ktorej Hana pôsobila.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie